June 30, 20213 yr Nije valjda Ahilova JovićuIli to ili list. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
June 30, 20213 yr Mislim da je otkaz MVP-ija, bas lose uticao na ostale igarce, nisu oni bas toliko losi ali su svi nekako bezvoljni i nema hemije u ekipi , kao da ih neko tera da igraju . Sva sreca pa smo dobili turnir sa sve levim ekipama pa cemo se kvalifikovati i ovako utuceni a na OI ce biti veselo ako se igraci ne trgnu iz letargije u kojoj se nalaze. Edited June 30, 20213 yr by Micko8
June 30, 20213 yr Just now, Djolle said: Ili to ili list. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Jeste se uhvatio za list, ali sta moze da se sjebe na listu onako u pokretu bez kontakta?!
June 30, 20213 yr ja se sve nesto nadam da namerno igramo ovako ocajno kako bi debeli somborac osetio grizu savesti(a diskutabilno je da je uopste ima) i dosao na jebene pripreme. jebali ga konji
June 30, 20213 yr Jeste se uhvatio za list, ali sta moze da se sjebe na listu onako u pokretu bez kontakta?!Može da istegne mišić, ja sam takvu povredu imao na basketu, baš sam se dugo oporavlja, Perperoglu je u Zvezdi imao takvu povredu baš tad kad i ja. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
June 30, 20213 yr ima nekih igraca koje prvi put gledam. dobric mi se dopada u izvesnim elementima. celavi kosarkas, zaboravio sam kako se zove, i avramovic (?) nisu moji favoriti za sada. u svakom slucaju selektor kokoskov jos nije ubedio da svoju karijeru ne duguje dragicu i doncicu. mora to bolje.
June 30, 20213 yr 4 minutes ago, Micko8 said: Sva sreca pa smo dobili turnir sa sve levim ekipama pa cemo se kvalifikovati i ovako utuceni a na OI Ovo sam mislio do prekjuce, sad vise nisam tako siguran. Ovo je tezak fail u najavi.