steins Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 41 minutes ago, Joe D said: u stanju je da nije ni blizu da ugrozi andjusicu mesto u timu. jbg, dragan ni posle prve povrede kolena nije bio vise taj igrac, a posle druge u 32 godine je izlisno ocekivati od njega bilo sta. milutinov i lucic, i bice to ok sastav da se posiba, pa sta bude. ako ne opravimo milutinova, idemo turusticki, pod uslovom da uopste odemo. Tjah, ono što sam ga gledo u repki je bila tuga živa. juče je mene bilo sramota kako je dvaput ispao u odbrani. Ovo za Milutinova i Lučića se apsolutno slažem. I samo da još jedared oteram Jokića u kurac zbog odluke - sad se vidi koliko bi nam značio na petici.
MiddleClass Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Ne bi znacio, lijepo je to Teo objasnio. Sto Bogdana otpisujete?
Joe D Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 zato sto ce verovatno u finale koje se zavrsava par dana pre olimpijade. 1
steins Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 1 hour ago, MiddleClass said: Ne bi znacio, lijepo je to Teo objasnio. Sto Bogdana otpisujete? Ono jes, uvek možemo da probamo asimetrično™ sa Bobanom. Ako bi krenuo Bogdanović, onda bi to bilo super, al ja ne verujem da će moći.
Delija67 Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Gde ces boljih priprema za olimpijadu od NBA finala
goofs Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Bogdan da dodje direkt iz NBA u Tokio, bez zajednickog treninga, neka odmara grupnu fazu i nek igra od eliminacije, i time da se popisa u facu svima koji su/ce ikada iskulirati reprezentaciju. I dati mu kapitensku traku zbog toga.
Joe D Posted June 30, 2021 Author Posted June 30, 2021 ili jos bolje da odmori i ne rizukuje da ne igra previse u budcnosti. covek igra sa povredjenim kolenom, poseravanje po bilo kome ne treba da bude na listi prioriteta ni njemu ni reprezentaciji. 3
Djolle Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 (edited) 1 hour ago, Joe D said: ili jos bolje da odmori i ne rizukuje da ne igra previse u budcnosti. covek igra sa povredjenim kolenom, poseravanje po bilo kome ne treba da bude na listi prioriteta ni njemu ni reprezentaciji. Naravno da njemu nije motiv ni prioritet da se posere po bilo kome, on jednostavno želi da igra. Ne znam u kakvom je stanju njegovo koleno, ali ako bude mogao da igra, ne bi me iznenadilo da se pojavi na OI posle finala NBA (računam da su dobre šanse da se tamo plasira sad kad je Grk povređen). Edited June 30, 2021 by Djolle
goofs Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Niko ne gleda? Kalenic i Bjeli pauziraju, neke povrede vuku
maheem Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 18 minutes ago, garmonbozia said: Boban ne može ni protiv Filipina da igra Čuo te je
Recommended Posts