Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Nije mi bas najjasnije to nepozivanje Miljenovica...da li je moguce da njega cak ni u nekoj perspektivi ne vide u reprezentaciji pa smatraju da nema potrebe da oseti pripreme i atmosferu A tima?

Da, stvarno cudno... Ja bih pre nego ovog Jovica voleo da vidim i Miljena i Cvetkovica i Rasica, a taj spisak se sigurno ne zavrsava tu. Pa bolje i Radicevic iz Spanije...

Zašto se zaboravlja i 1

138072584791_41_marko_marinovic_160x240.

Zašto se zaboravlja i 1

138072584791_41_marko_marinovic_160x240.

gde su mladi tu je i sala

Nemojmo preterivati :)

PG linija nam je suvise tanka ako se izuzme Teo, Markovicu svaka cast ali mucno ga je gledati pa makar se radilo o samo par minuta. Nisam ispratio zasto Jokic nije pozvan da pokrije 4, a da se oproba Bjelica na poziciji Bodiroge u intervalima kada je Teo na klupi.

Bolje Bogdan nego Bjelica.

carls-dzenkins-foto-dado-dilas-139596205

Bogdan se ne snalazi najbolje kada ga opterete na PG full court pokrivanjem...previse bi se trosio a u napadu njegov doprinos je poenterski a ne razigravanje...Bogdan ce da sara izmedju 2 i 3

Moze li neko da javi ovom sto kaci slike da nije nimalo zanimljiv.

Slazem se to za Bogdana. Ali sa druge strane njemu vise odgovara da sto vise drzi loptu i to ume da mu se pozitivno  odrazi i na kosgeterstvo. Pa ga ja nikako ne bih iskljucio iz takvih kombinacija.

Moze li neko da javi ovom sto kaci slike da nije nimalo zanimljiv.

53e8aa5e69f48trenongzv-007_mmedia.jpg

Jović je neverovatan promašaj, kontam da su u tom trenutku računali na Tea, Stefana, Vasu, Nedovića, pa je bilo ajde jedan po Mutinoj želji. Onda im se to obilo o glavu posle povreda.

Sprdamo se sa Rašićem recimo, a on je prošle godine u ECu imao 9p 5a uz 47% za tri i 100% bacanja, što Jović neće imati u životu. Bar bi imali siguricu za prevođenje i penal završnice, ako uleti neka trojka - vrh.

Da i ne pričamo o Miljenu.

Ali pogledi ostalih :lolol:

može li bez ovih slika i kvotovanja istih 3 puta na svakoj strani? 

Danguba: Sta je njegov problem?

Bela majica: Ma pusti, misli da je kapiten Zvezde...