Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

braduljica + sale nacionale najvece iznenadjenje za mene do sada. 

i dalje se ne lozim, ali prijatno sam iznenadjen.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Kako nekome moze vece iznenadjenje da bude od Marka Simonovica, da mi je samo znati? :lolol: Lik otisao da dodaje lopte na treningu a zavrsio trpajuci Hrvate i zakucavajuci u facu Francuzima. Senzacija decenije.

Posted

Kako nekome moze vece iznenadjenje da bude od Marka Simonovica, da mi je samo znati? :lolol: Lik otisao da dodaje lopte na treningu a zavrsio trpajuci Hrvate i zakucavajuci u facu Francuzima. Senzacija decenije.

+1

Mada je i Bludnik bio sjajan... Jebo te, levi poluhorog iz rolinga... Mislio sam da će pogoditi aut...

Posted

Ma može Simon da zakucava kao Džordan u prijateljskim, nije on neko oko ga će se vrteti naša igra, bilo bi veliko iznenađenje da bude u 12 što se mene tiče.

Posted

jel to sveze? sto nosi gips jbte? kazu da nije nista slomio

Posted

To je dan nakon sto se povredio, sam je rekao da postoji sansa da ce igrati.

Posted

ovo je slika odmah sutradan posle povrede...zavisi šta će reći iz gsw....

Posted

Ako mi zaista cekamo sta ce reci iz GSW onda pisi propalo, NBA timovi samo cekaju dobar izgovor da ne puste svoje igrace na SP/EP, bole ih djoke za nacionalna takmicenja

Posted

Ne verujem da oni racunaju na Nedovica ozbiljno, moze se desiti da im vise odgovara da uopste igra negde.

Posted

Ma može Simon da zakucava kao Džordan u prijateljskim, nije on neko oko ga će se vrteti naša igra, bilo bi veliko iznenađenje da bude u 12 što se mene tiče.

+1

meni raduljica iznenadjenje

Posted

Ja sam najviše zadovoljan odbranom za sad. Ako tako bude kada nam se priključe Krle i Teo bićemo teška ekipa za dobiti.

Posted

Ja sam prezadovoljan.

Sale je uspeo da razigra Raduljicu i Simona,Bjelica se nametnuo kao lider.

Kada se prikljuce jos ova trojica,cetvorica bicemo dosta jaki.

Koliko samo malo fali Bjelici da predje tu granicu i da postane vrhunski igrac a ne samo dobar.

Posted (edited)

Vasa Micić zbog povrede više nije deo reprezentacije Srbije

Rekao bih očekivano. Sad ćemo da vidimo verovatno od statusa Nedovića da li idemo ovako

Teo,Marković,Jović,Bogdan ili Teo,Marković,Bogdan,Nedović

Edited by theanswer