Wilde Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 28 minutes ago, copkillah said: Značiće i njemu i ekipi. Ma meni bi bilo drago da se Gagi vrati na teren, ali mislim da bi poziv mnogo više značio nekom klincu poput onog Meginog Jovića. No dobro, ionako je samo širi spisak. 22 minutes ago, Joe D said: nije ni jovic mnogo bolji Istina. I njemu bi bilo bolje da ne završi na finalnom spisku, da se na miru zaleči i pripremi za sledeću sezonu.
Joe D Posted May 31, 2021 Author Posted May 31, 2021 Pa vratio se gagi na teren, eno ga u megi. Nije on trenutno za bilo kakvu ozbiljnu pricu, ali kao i uvek, neko mora i da otpadne sa spiska, ne moze 20 igraca da dodje na pripreme.
booyaka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Micić, Jović, Teodosić,Bogdanović, Gudurić,Kalinić, Lučić,Bjelica, Davidovac,Jokić, Petrušev, Milutinov/MarjanovićAko ne mogu Jović ili Teodosić onda Jaramaz.
Lyckety Splyt Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Nedović umjesto Jovića, Poku ili moja baba umjesto Davidovca 2
booyaka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Pokuševski ove sezone igra u timu koji tankuje sezonu i nauštrb rezultata ga puštaju da igra netakmičarske utakmice da bi se razvijao.I pored toga je tek na par utakmica pokazao neki potencijal.DeDa je jedno 100 svetlosnih godina ispred njega u ovom trenutku.
goofs Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 12ti igrac se vodi da uci nesto i da bleji sa ekipom, ako 12ti igrac treba da ti napravi razliku lose si selektirao tim. That said, Pokusevski je najmrsaviji covek NBA lige, mora to da dotera, a lakse ce ako bude trenirao pod nadzorom u NBA nego igrao za reprezentaciju. Na kampu reprezentacije se ne radi na snazi.
zmanic Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Još se nismo kvalifiovali!Plašim se da se ne ponovi Novi Sad. Tada smo, mesec i po unapred, već delili medalje po splavovima.
Mil@n Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 To što Pokuševskov™ tim tankuje ne znači da protivnici ne igraju odbranu i da je lako dati 25 poena u nba bilo kome. Takođe, svako ko u repku stavi Davidovca pre njega (tj pre bilo koga, ali pogotovu njega) umesto da se mladi Poku barem kali i oseti repku, privikne na psihološki pritisak plus rad sa dobrim trenerom, dobar sparing i šta sve ne - treba da banovan ne sa sporta već i sa foruma doživotno, plus i u reinkarnaciji ako se, srećom, ispostavi da ista postoji. 2
booyaka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Taj 12-ti u reprezentaciji je Petrušev.Pokuševski nek se kali u reprezentaciji kad bude prestao da liči na izdžigljalog Miljenovića.
Ratamahatta Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Bice mnogo jebeno sastaviti 12 sad, ja ne znam kako bih uklopio sve kad bih morao. Naravno, ako su svi zdravi i svezi.
Azdaja Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Jović out Dobrić in. Dobri, Pokus i Petrusev zadnja tri spota.
Recommended Posts