Milošica Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 7 minutes ago, djeneralche said: Kalinic nije otpisan iz reprezentacije? Nadam se da će ga Kokoškov vratiti.
Amos Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 8 minutes ago, Svarog said: @Mos, a za Smailagića i Tristana ne pitaš? Smailagića ostavljam pbg-u za Tristana sam saznao iz ovog članka, tako da ipak ima neku svrhu
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 17 minutes ago, Svarog said: Jokić Pokuševski Kalinić Bogdanović Micić Milutinov Bjelica Lučić Gudurić Teodosić malo vlažnih selektorskih snova. ja bih išao s ovim petorkama. gde je možda druga postava i jača. bukvalno mešlješ celu utakmicu. mislim da bi ovo više odgovaralo i Jokiću, da on ima loptu a ne Teo, i da su mu tu Pokuševski i Kalinić koji će da utrčavaju i traže pas. plus cela petorka može uredno da zatrpava spolja. plus Pokuševski i Kalinić bi super branili. ok, Poku nema masu ali je strašno skočan i ima tajming za blokade. mislim da bi rizik ubacivanja njega u prvu petorku (uopšte pozivanja u tim) bio savim opravdan. u drugoj petorci Teo diriguje... ma ne, mrzi me i da objašnjavam. bukvalno im ništa ne fali. jbt, koja širina. ja vec nedeljama razmisljam ko je visak u ovih 13 teodosic, micic, nedovic, bogdanovic, guduric, kalinic, lucic, pokusevski, bjelica,smailagic, jokic, milutinov, marjanovic kapiram smailagic ili boban nedovi takodje deluje kao ne preko potreban na ovu bekovsku liniju, ali sumnjam da bi isao sa 4 mala mislim da neko van ove grupe moze upasti jedino ako se neko od ovih 13 povredi
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 minute ago, Mos said: Smailagića ostavljam pbg-u za Tristana sam saznao iz ovog članka, tako da ipak ima neku svrhu aaxaxaxaax a ja kucam post istovremeno juce ja bas pitah na nekoj drugoj temi za tristana
Joe D Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 (edited) pokua cekaju gume na leto, nece se same prevrtati. zna se kako se postaje all star, nema preskakanja stepenika. Edited March 26, 2021 by Joe D
goofs Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Pravite repku bez Rada Zagorca, gde to ima Celavi se opako zajebo onomad jer je poveo puno visokih i nedovoljno niskih, ne verujem da ce Kokoskov napraviti istu gresku, tako da Nedovic bi trebalo da je tu, ako se neko povredi mozda uleti neki Jaramaz.
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 minute ago, Milošica said: @pbg12345 Misliš da Petrušev sigurno ne ide? ma de ja znam ko ide pisem o svojim zeljama i projekcijama, moguce da kokoskov potpuno drugacije vidi stvar jbg, ne zna on ipak kosarke koliko ja petrusev mislim da nema kvalitet da doprinese ovoj grupi igraca, a nekako mi olipijada nije da se vode klinci radi sticanja iskustva vec za ep posle olimpijade nekako bi mi bilo logicnije da ide petrusev pogotovo ako dodatno napreduje, a da boban zavrsi reprezentativnu karijeru doduse, ovo gore sto sam napisao ima jedan izuzetak da je sve po mojim zeljaa kapiten ekipe bi bio josilo al jbg svestan sam da se to nece desiti
omiljeni Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Boriša najveći gubitnik u pandemiji. Na Tokyo 2020 trebao biti starter, a za Tokyo 2021 neće biti ni na širem spisku.
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 kad rece tokio, steta sto celavi nije ostao selektor njegovoj ekipi ne bi trebala aklimatizacija, posto mu pola rostera igra u japanu i kini
omiljeni Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 a druga polovina rostera igrala u Radničkom iz Kragujevca na ko zna kakve vradžbine je pička ćelava osvojila čak i nekoliko medalja
Ratamahatta Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Zar Milutinov nije povredjen na duze od leta?
pbg12345 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 10 minutes ago, Filozof manijak said: Oćemo se bućkati kad Koki™ zglajzne? nego kako jbg mada mislim da ce kokoskov biti bas uspesan covek je jbt 20 godina u nba, a i dalje je realativno mlad trener sa slovencima uze zlato defintivno je bas klasa, uostalom ne bio bio prvi evropljanin koji je dobio posao glavnog trenera u nba ekipi a ne manje vazno deluje da je bas sa zeljom prihvatio selektorsko mesto i da se ozbiljno bacio na posao cim on zove telefonom 1 pokusevskog, jasno je da drzistvari pod kontrolom
Recommended Posts