theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 OK, onda moja greška, skroz sam zaboravio da ima i taj turnir.
Milošica Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 https://nova.rs/sport/fudbal/spanci-odbijeni-realovo-cudo-ce-igrati-za-srbiju/ Sjajna vest. 1
Joe D Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 jednom nedeljno javljaju da je tristan izabrao srbiju
Calavera Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 NEVEROVATNO: jokić kvadripl-dabl, vukčević izabrao srbiju, bogdanović solidan
precog Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 SOKANTNO: Djordjevic na klupi Denver Nagetsa! Jokic poceo da pije koka kolu ponovo!
Amos Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Šta se dešava sa odlaskom na Olimpijadu? Je l’ igramo onaj kvalifikacioni turnir?
theanswer Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Igra se u Bg krajem juna, finale na Vidovdan. 1
Svarog Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 (edited) Jokić Pokuševski Kalinić Bogdanović Micić Milutinov Bjelica Lučić Gudurić Teodosić malo vlažnih selektorskih snova. ja bih išao s ovim petorkama. gde je možda druga postava i jača. bukvalno mešlješ celu utakmicu. mislim da bi ovo više odgovaralo i Jokiću, da on ima loptu a ne Teo, i da su mu tu Pokuševski i Kalinić koji će da utrčavaju i traže pas. plus cela petorka može uredno da zatrpava spolja. plus Pokuševski i Kalinić bi super branili. ok, Poku nema masu ali je strašno skočan i ima tajming za blokade. mislim da bi rizik ubacivanja njega u prvu petorku (uopšte pozivanja u tim) bio savim opravdan. u drugoj petorci Teo diriguje... ma ne, mrzi me i da objašnjavam. bukvalno im ništa ne fali. jbt, koja širina. Edited March 26, 2021 by Svarog 1
Moća Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Mislim da Pokuševski nće igrati ovo leto i mislim d amu je bolje da ostane u USA i radi celo leto sa njihovim trtenerima na snazi itd.
Svarog Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 maše peškirom, skuplja iskustvo. ma ja se baš primio na Pokuševskog. taj ako se razvije kako treba biće strašno kompatibilan sa Jokićem. još samo da obojica se odazivaju reprezentativnim pozivima. i da takmičenja bude uprkos pandemijama. i da ne budu povređeni. i da ne udare sujete. i ima da izdominiramo, bre !!! 1
Joe D Posted March 26, 2021 Author Posted March 26, 2021 24 minutes ago, theanswer said: Igra se u Bg krajem juna, finale na Vidovdan. znaci gubimo, jbg 2
Recommended Posts