Ros Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 nije ni bilo logicno da upadne neka evropska selekcija
Joe D Posted February 26, 2021 Author Posted February 26, 2021 fiba je inace poznata po neprejebivoj logici u odlucivanju. 5
theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Just now, Ros said: srecom se valjda i IOC nesto pita Ne pita se ništa naravno.
Ros Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 (edited) 1 minute ago, theanswer said: Ne pita se ništa naravno. ti si verovatno strucnjak za ta pitanja? Edited February 26, 2021 by Ros
theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Just now, Ros said: ti si verovatno strucnjak za ta pitanja? Kad ti već stoji moderators sport ispod nicka ti bi trebalo da budeš stručan za to pitanje. I generalno da se na forumu ponašaš ko moderator a ne ko ti. Ali ako već pitaš, da stručan sam za to pitanje, IOC apsolutno nema nikakvog uticaja na to kakav će sistem kvalifikacija za OI da organizuje svetska federacija, u ovom slučaju FIBA. IOC samo lupi neko odobrenje na sistem kvalifkacija još pre njihovog početka, čista formalnost, sve ostalo je u nadležnosti FIBA. Ključ po kontinentima se određuje samo u odnosu na minimalan broj učesnika koje moraš da imaš sa različitih kontinenata da bi se taj princip ispoštovao. Taj princip ne postoji na kvalifikacionim turnirima jer kao što možda znaš moguće je da se recimo 3 evropske ekipe kvalifikuju za OI sa ovih turnira. Tako da jeste logično da FIBA ubaci nekog sa istog kontinenta u kvalifikacije ali bi baš bilo nezamislivo da kaže šta ima veze ubacićemo najboljeg po rankingu generalno. Nema na čemu.
Ros Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 2 minutes ago, theanswer said: Kad ti već stoji moderators sport ispod nicka ti bi trebalo da budeš stručan za to pitanje. I generalno da se na forumu ponašaš ko moderator a ne ko ti. Ali ako već pitaš, da stručan sam za to pitanje, IOC apsolutno nema nikakvog uticaja na to kakav će sistem kvalifikacija za OI da organizuje svetska federacija, u ovom slučaju FIBA. IOC samo lupi neko odobrenje na sistem kvalifkacija još pre njihovog početka, čista formalnost, sve ostalo je u nadležnosti FIBA. Ključ po kontinentima se određuje samo u odnosu na minimalan broj učesnika koje moraš da imaš sa različitih kontinenata da bi se taj princip ispoštovao. Taj princip ne postoji na kvalifikacionim turnirima jer kao što možda znaš moguće je da se recimo 3 evropske ekipe kvalifikuju za OI sa ovih turnira. Tako da jeste logično da FIBA ubaci nekog sa istog kontinenta u kvalifikacije ali bi baš bilo nezamislivo da kaže šta ima veze ubacićemo najboljeg po rankingu generalno. Nema na čemu. ogromnu si glupost izvalio za nekog ko je "strucan"
theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Just now, Ros said: ogromnu si glupost izvalio za nekog ko je "strucan" Koju glupost?
Ros Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 1 minute ago, theanswer said: Koju glupost? Novi Zeland se povukao sa kvalifikacionog turnira kod nas, sad kad nam FIBA ubaci Slovence..
theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Just now, Ros said: Novi Zeland se povukao sa kvalifikacionog turnira kod nas, sad kad nam FIBA ubaci Slovence.. Bukvalno da li se drogiraš?
Ros Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Just now, theanswer said: Bukvalno da li se drogiraš? slovenci, znaci, sigurno nece igrati na olimpijadi, sad kad su upali filipini?
theanswer Posted February 26, 2021 Posted February 26, 2021 Za trenutak sam pomislio da sam propustio negde da su Slovenci na nekom kval turniru, ali sam proverio i nisam. Onda zaista ne kapiram poentu.
Recommended Posts