arheolog1981 Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Dakle poslednje kolo je nebitno, Švica ispalaSent from my M2002J9G using Tapatalk
fandorin Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 4 hours ago, Nikola77 said: provaljuje se da šareni retko komentariše, baš se uželeo lupetanja. Ja mislim da Šarenac uopšte ne prati košarku. Zna samo osnovne stvari koje pišu na papirima koje ima ispred sebe. On je jedinstven primer nazadovanja u komentatorskom poslu. Denda i Dobrosav su držali konstantu u kretenizmu. 1
theanswer Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Prati Šarenac košarku. Možda ne ko mi na forumu ovde i ko što bi novinar javnog servisa trebao, ali ono, rekao bih da prati sport koji prenosi više od prosečnog RTS komentatora što nije bas visoka lestvica al ajd. E sad, to što čovek ima 3 prenosa godišnje i što ima aspekata igre koje baš i ne razume je druga stvar. 1
arheolog1981 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Letonija ispala i matematički, izgubili od Bugarske kući i to tako što su vodili 8 na kraju treće da bi Bugari dobili četvrtu 15:6... svi poeni Bugara su bili trojke Nemci, koji su krenuli sa ubedljivom pobedom nad Francuskom u prvom kolu, su takođe na korak do ispadanja jer su danas izgubili četvrtu uzastopnu. Igraju prekosutra sa Crnom Gorom u Podgorici i treba im pobeda od 7 razlike.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
pantelia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Nemcu su domacini, idu svakako, CG je ispala
pbg12345 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 bzvz za cg i letoniju uvek se ovakav kretenski format kvalifikacija obije o glavu malima, jer iako imaju kvalitet jbg nemaju dubinu da izvuku neke pristojne igrace za ove utakmice letonija je igrala 1/4finale na poslednja dva ep, a 2013 ih je sulud sistem takmicenja i nesretan poraz od vec ispale belgije u poslednjem kolu kostao takodje 1/4 finala kompletni su definitivno u 10 evropskih reprezentacija
theanswer Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Letonija i CG ipak nisu dovoljno veliki da bi to izazvalo neku promenu, navijao sam da Turska ispadne, to bi već bilo nešto. Mada i u tom slučaju kreteni bi verovatno samo smislili način da povećaju broj ekipa ili tako nešto.
Shaq Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 nie da broim krvna zrnca, al imal neki sport, u koem svicaraska repka ima bar 50% svicaraca.. :coffee:
pbg12345 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 9 minutes ago, Shaq said: nie da broim krvna zrnca, al imal neki sport, u koem svicaraska repka ima bar 50% svicaraca.. :coffee: naravno da brojis imaju svajcarsko drzavljanstvo i svi sem starijeg mladjana su rodjeni u svici tako da su u pitanju jbg svajcarci
pbg12345 Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 46 minutes ago, theanswer said: Letonija i CG ipak nisu dovoljno veliki da bi to izazvalo neku promenu, navijao sam da Turska ispadne, to bi već bilo nešto. Mada i u tom slučaju kreteni bi verovatno samo smislili način da povećaju broj ekipa ili tako nešto. ma jok, ne bi ni tad pa debili su osmislili tako da sampion evrope nije otisao na sp pa ih opet boli kurac
goofs Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Bi sigurno, Turci su im mnogo bitniji i bogatiji igrac od Slovenije, Letonije ili bilo cega sa Balkana, delom i zbog masovne selidbe klubova u FIBA Ligu sampiona. Nije kao da se to nije desavalo vec ranije, onomad jednom su ugurali Zabare na prvenstvo iako su bili ispali.
Recommended Posts