February 19, 20214 yr Author rebic u napadu nista ne radi, ali ga zato u odbrani obilaze kao cunj andjusic jako dobar.
February 19, 20214 yr Našli smo šta funkcioniše u napadu, Anđušić Petrušev pnr ili pnp sa 3 solidna šutera okolo. Avramović tu umesto Rebića i Bog da nas vidi. Inače jesu prozori i sve ovo neozbiljno ali koliko je tek neozbiljno da nam selektor dolazi na jednu od dve utakmice u prozoru, e to je baš van svake granice. Edited February 19, 20214 yr by theanswer
February 19, 20214 yr Ah, povredi se čovek na za njih najnebitnijoj utakmici ikada.... A Sedlaček priča na kome će sad biti veće opterećenje posle njegovog izlaska. Mislim, ok, treba dobiti tekmu, ali daj makar rečenicu empatije jbt.
February 19, 20214 yr Nasa klupa dala citava 4 poena, Apic onaj nabac sa leve strane i Rebabeba 2 bacanja
February 19, 20214 yr Da me ubije Bog ako znam što toliko pomažemo u reketu na mečap Petruševa u odbrani. U stvari kad vidim da je Jaramaz pomogao, jasnije mi je Evo kaže Miloje isto na tajmautu, ako nije na spin, ne pomaži Edited February 19, 20214 yr by theanswer
February 19, 20214 yr Previse pomazemo unutra. Udvajamo Burjanadzea protiv Petruseva. Napusio ih je Miloje zbog toga na tajmautu. Avramovic nista ne moze da zavrsi. Edited February 19, 20214 yr by J.R. Cash