February 4, 20214 yr 4 hours ago, dragance said: Nisam nigde rekao da je krimos. Imao je (allegedly) poznate epizode sa koksom. To je sve. Aham, pošto kad kažeš "Narcos Balkan", to aludira na trgovinu drogom a ne na (navodno) korišećenje koksa. A nekako mi je teško da poverujem da si mogao da napraviš takvu aluziju a da ne misliš na trgovinu drogom.
February 4, 20214 yr 1 hour ago, copkillah said: Aham, pošto kad kažeš "Narcos Balkan", to aludira na trgovinu drogom a ne na (navodno) korišećenje koksa. A nekako mi je teško da poverujem da si mogao da napraviš takvu aluziju a da ne misliš na trgovinu drogom. Sereš. Znaš dobro na šta sam mislio. A sad se vadi za ono reportovanje.
February 4, 20214 yr 6 hours ago, dragance said: Sereš. Znaš dobro na šta sam mislio. A sad se vadi za ono reportovanje. Ne, zaista ne znam na šta si mislio jer si napravio analogiju sa serijom o narko bosovima. Za kakvo reportovanje se vadim, o čemu pričaš čoveče?
February 4, 20214 yr 43 minutes ago, nahbar said: Jel moramo da stojimo i ako pisemo da je popio noz u stomak u kafanskoj tuci. nije valjda stomak bio?!
February 19, 20214 yr Finska ubi Mladjane, na poluvremenu 20 razlike, moracemo da dobijemo jednu od 2