copkillah Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 4 hours ago, dragance said: Nisam nigde rekao da je krimos. Imao je (allegedly) poznate epizode sa koksom. To je sve. Aham, pošto kad kažeš "Narcos Balkan", to aludira na trgovinu drogom a ne na (navodno) korišećenje koksa. A nekako mi je teško da poverujem da si mogao da napraviš takvu aluziju a da ne misliš na trgovinu drogom.
dragance Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 1 hour ago, copkillah said: Aham, pošto kad kažeš "Narcos Balkan", to aludira na trgovinu drogom a ne na (navodno) korišećenje koksa. A nekako mi je teško da poverujem da si mogao da napraviš takvu aluziju a da ne misliš na trgovinu drogom. Sereš. Znaš dobro na šta sam mislio. A sad se vadi za ono reportovanje. 1
copkillah Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 6 hours ago, dragance said: Sereš. Znaš dobro na šta sam mislio. A sad se vadi za ono reportovanje. Ne, zaista ne znam na šta si mislio jer si napravio analogiju sa serijom o narko bosovima. Za kakvo reportovanje se vadim, o čemu pričaš čoveče?
nahbar Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Jel moramo da stojimo i ako pisemo da je popio noz u stomak u kafanskoj tuci.
1n54jd3r Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 43 minutes ago, nahbar said: Jel moramo da stojimo i ako pisemo da je popio noz u stomak u kafanskoj tuci. nije valjda stomak bio?!
MiddleClass Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Jel kum lezao zbog toga? Ah, da, Gljivica Dacic je to zataskao.
ZSNj Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Jedna od boljih epizoda, a prica krece oko treceg minuta.. 2 1
Filozof manijak Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Tačno se vidi da Middle nema prijatelje
pantelia Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Finska ubi Mladjane, na poluvremenu 20 razlike, moracemo da dobijemo jednu od 2
raPe Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Italija izgubila od Estonije ,...pa gde ide ovaj košarkaški svet!!??
Recommended Posts