July 6Jul 6 izgleda na hajlajcima kao da nije rezervisan ili u strahu zbog povredea dobri su i procenti, tako da je sve kako treba.
July 6Jul 6 Ovo je neka druga ruka, drugi izbačaj, range...Al ne vredi, svojevremeno sam sjebao ACL - hladan znoj me oblio kad pade u drugom segmentu klipa. Tačno prepoznaš kritičnu poziciju, žacne koleno, u jogurt duvaš.
July 6Jul 6 Just now, Jimmy Kowalski said:Ne. Potrebno mu je da se lepo spremi za prvu NBA sezonu..Pa to je istina i verovatno bi u dogovoru preskočio, ali bez da se on pita, Smailagić ako nije baš previše lud umesto Plavšića i Top umesto nekog od Šegi, Deda, Vanja se maltene podrazumevaju. Nisam ispratio Bogoljuba previše, al ja bih i njega umesto drugog iz trougla.Sad, moguće da zbog hemije ostavi sve isto, ne bi bilo strašno, neće se osetiti. Treba nam zlato.
July 6Jul 6 šta bi tačno bio razlog da se vodi na euro?još od 1991, tj sfrj, nismo ekipa koja ima luksuz da vodi jednog ili dva igrača čisto da bude deo ekipe, pošto je talentovan mladić.imamo sasvim dovoljno municije na PG, nema potrebe da sad tu uskače nakon godinuikusur neigranja košarke.što kaže kowalski, neka nastavi da se sprema, biće prilika iihaj
July 6Jul 6 A gde nemamo municije, pa treba da idu ovi što sam ih pobrojao?Ako je zdrav, Topić je bolji igrač od svih pobrojanih. Na stranu ko nam je sve išao od '91 i kakav su doprinos imali ti sa obronaka klupe.
July 6Jul 6 1 minute ago, kralj said:Ako je zdrav, Topić je bolji igrač od svih pobrojanih.prvo, možda je talentovaniji, to ostaje da se vidi. ne može sa 20 godina i godinuipo pauze da bude bolji od avramovića a kamo od spase micićadrugo, pomenuto u prvom, dečko nije igrao godinuipo dana. prekaljeni i dokazani igrači imaju problem da postignu nekakav optimalan broj obrtaja i formu za par meseci.ne kapiram zaista to avansno imenovanje nekoga boljim ili najboljim, niti kapiram hitnostda ti izgubi dve lopte za tri minuta, bilo bi kuku & lele. treba pustiti dečka da uđe u štos laganeze. nije kao da je neki luka dončić ili dražen i sl. a i takve treba lagano uvoditi u ovakvom kontekstu
July 6Jul 6 edit sad vidim "top umesto šegi-deda-vanja"tek to za mene nema smisla, vodiš njega da bi isekao neku potpuno levu poziciju. ako ne ide šegi, ide neko na njegovoj poziciji, neće plej umesto njega