Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ipak poraz. Nemamo ni blizu kvalitet kao pre 5 ili 10 godina ali se bore maksimalno.

• Replies 29.1k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

16 hours ago, Hele said:

Dobro, ali deluje malo i da si ti imao taj u rukama pa ti se svideo, da li bi to mogao reći za sve koje smo nosili?

Ja ocenjujem sve jednako - po fotografijama.

Ako si bio u dodiru sa većim brojem naših dresova, originalnih, ne replika, bilo bi kul da napišeš nešto više o njima.

I @Filozof manijak će uživati.

Napisacu, kad nadjem malo vremena. Interesantnih prica ima tu.

18 hours ago, Hele said:

Dobro, ali deluje malo i da si ti imao taj u rukama pa ti se svideo, da li bi to mogao reći za sve koje smo nosili?

Ja ocenjujem sve jednako - po fotografijama.

Ako si bio u dodiru sa većim brojem naših dresova, originalnih, ne replika, bilo bi kul da napišeš nešto više o njima.

I @Filozof manijak će uživati.

E, zaboravio si ovaj dres iz 1993, pa ja ispravljam grešku uz uživanje ss1

image.png

ovo je sa neke od proslava partizana nakon kraja neke od sezona ovih godina :/

5 hours ago, Filozof manijak said:

E, zaboravio si ovaj dres iz 1993, pa ja ispravljam grešku uz uživanje ss1

image.png

Tugyca.

...je tvoje bitisanje na ovom forumu. I to golema, ona oksimoronska

.

Edited by Mindaugas Žukauskas

Operisao je kuk, navodno je sve ostalo ok.

9 hours ago, Filozof manijak said:

...je tvoje bitisanje na ovom forumu. I to golema, ona oksimoronska

Izdrži legendo!

• Popular Post

Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 reklamnim kampanjama na sportskim kanalima. I dok je prilično jadno što dva najveća kluba, svaki klub iz aba lige sem Spartaka i više od pola KLS-a imaju naslovne sponzore kladionice, što je glavni sponzor KSV-u takođe kladionica, gledajući Jokića koji promoviše bukvalno neku opskurnu kladionicu za koju pre toga nisam ni čuo i tek sada Pešića kako poziva na odgovornost u klađenju izaziva jedan mučan osećaj pre svega na to gde se kao država nalazimo. Činjenica da ni Pešić sa 70+ godina svog života, gde je osvojio maltene sve što ima da se osvoji, zaradio novac kojim verovatno može da obezbedi tri pokolenja nije imun na ovo sranje je baš onako jadno.

Edited by theanswer

• Popular Post

+1000

Bukvalno nula društvene odgovornosti u situaciji kada masa klinaca dangubi po kladionicama i navlači se na to sranje. Ali svima im je jako slatko da uzmu tipa 100k za par sati snimanja.

Изузетно је јак кладионичарски лоби у Србији а и ми као друштво имамо хиљаду проблема па се о том коцкарском готово и не прича. И онда уместо да буду на стубу срама сви који рекламирају кладионице, овде је то друштвено прихватљиво и већина људи ни не види неки проблем у томе.

Pričamo o zemlji u kojoj je kladionica isplaćivala plate policiji dva meseca?

Isplacuje plate u kkp i kkcz godinama fantom