22 hours ago22 hr Ipak poraz. Nemamo ni blizu kvalitet kao pre 5 ili 10 godina ali se bore maksimalno.
8 hours ago8 hr 16 hours ago, Hele said:Dobro, ali deluje malo i da si ti imao taj u rukama pa ti se svideo, da li bi to mogao reći za sve koje smo nosili?Ja ocenjujem sve jednako - po fotografijama.Ako si bio u dodiru sa većim brojem naših dresova, originalnih, ne replika, bilo bi kul da napišeš nešto više o njima.I @Filozof manijak će uživati.Napisacu, kad nadjem malo vremena. Interesantnih prica ima tu.
6 hours ago6 hr 18 hours ago, Hele said:Dobro, ali deluje malo i da si ti imao taj u rukama pa ti se svideo, da li bi to mogao reći za sve koje smo nosili?Ja ocenjujem sve jednako - po fotografijama.Ako si bio u dodiru sa većim brojem naših dresova, originalnih, ne replika, bilo bi kul da napišeš nešto više o njima.I @Filozof manijak će uživati.E, zaboravio si ovaj dres iz 1993, pa ja ispravljam grešku uz uživanje
1 hour ago1 hr 5 hours ago, Filozof manijak said:E, zaboravio si ovaj dres iz 1993, pa ja ispravljam grešku uz uživanje Tugyca.