Venom Posted February 26 Posted February 26 1 hour ago, Moonwalker said: O cemu se ovde radi, ako ti je jasno? Nije mi drago, ali on se još kao igrač isticao napumpanim egom, stalno je delovao kao da misli da je najbolji svih vremena, a da ga neko sputava. Pa onaj sukob sa Dudom, možda su stvarno menadžeri sklapali tim, ali tu za njega obrni okreni nije bilo mesta. Prosečan košarkaš, klasičan produkt mlađih kategorija koji je dominirao veličinom i težinom i u seniorima više nije imao šta da traži. Tako da mi ovo deluje slično svemu što sam od njega do sad čuo, zakulisne radnje, sve bi bilo bolje da nije bilo to i to, uspeo bi da se cenio samo njegov talenat itsl. U stvarnosti je samo u svojoj glavi bio vrhunski talenat i tako se ponašao na terenu dok je još bio mlad igrač u FMP-u. 1 2
pantelia Posted February 26 Posted February 26 Nikola Jovic mesec dana pauze, nije potrebna operacija 2 1
theanswer Posted February 26 Posted February 26 Nije mesec dana pauze nego je ponovna evaluacija stanja za mesec dana. 1
uini Posted February 26 Posted February 26 3 hours ago, kralj said: Ruku na srce, izašao je iz stereotipa kad je taksisti ukrao automobil u pokretu.
Jimmy Kowalski Posted February 26 Posted February 26 Pešić poziva na izlazak iz ABA lige: Imam plan kako da se to izvede, sve zanima samo Zvezda i Partizan
Hele Posted February 26 Posted February 26 Petrušev odgovorio Teodosiću: "Žao mi je što je on drugi, a ja prvi" VIDEO Filip Petrušev, košarkaš Crvene zvezde, osvrnuo se na obaranje poenterskog rekorda košarkaške reprezentacije Srbije u pobedi nad Finskom 105:95, u okviru kvalifikacija za Evrobasket 2025. godine. 1
Segundo Posted February 26 Posted February 26 13 hours ago, pbg12345 said: ne u potpunosti u prvom delu jasno prica o nebojsi covicu i njegovom nepotizmu ka sinu koji je dve godine mladji i igrao kad i dragan u fmpu a i o drugim covicevim odvratnim osobinama 13 hours ago, Venom said: Nije mi drago, ali on se još kao igrač isticao napumpanim egom, stalno je delovao kao da misli da je najbolji svih vremena, a da ga neko sputava. Pa onaj sukob sa Dudom, možda su stvarno menadžeri sklapali tim, ali tu za njega obrni okreni nije bilo mesta. Prosečan košarkaš, klasičan produkt mlađih kategorija koji je dominirao veličinom i težinom i u seniorima više nije imao šta da traži. Tako da mi ovo deluje slično svemu što sam od njega do sad čuo, zakulisne radnje, sve bi bilo bolje da nije bilo to i to, uspeo bi da se cenio samo njegov talenat itsl. U stvarnosti je samo u svojoj glavi bio vrhunski talenat i tako se ponašao na terenu dok je još bio mlad igrač u FMP-u. Imam nekoliko ortaka koji su igrali sa njim u odredjenim perodima, sto u mladjim selekcijama, sto u seniorima. Svaki je rekao da im je zao coveka, ali kao sto @Venomrece, uvek mu je neko drugi bio kriv i zapravo svi su se slozili da je los covek. Svakakve zivopisne epitete koriste za svoje bivse saigrace, ali jos nisam cuo da su se u glas slozili kao po ovom pitanju. Prvi koji nimalo ne voli Covica je pitao jel mozda u podkastu pricao kako mu je taj isti Covic spasao dupe da ga ne lincuju kada je u Cacku ubo lika nozem. Mozda @pbg12345 zna o cemu je rec. Nisam gledao podkast, ali znam od ranije da je psihicki bas otisao, zavrsio i par puta u Lazi. Nakon karijere otisao u neko selo, niko nije ni znao gde je, skroz se otudjio. Prethodno je imao neki pakao sa devojkom, da li je Rusija bila u pitanju, valjda joj ćale bio neki oligarh ili sta vec, pa su neke velike pare morale da se vracaju. Ne znam bas u detalje, pa ne bih da naklapam. Ma svakakve price sam cuo jos...jbga, losa zivotna prica bas. 1
Micko8 Posted February 26 Posted February 26 (edited) Dobio je Labovic sasvim dobru sansu u FMP-u. Njemu Filip barem nije bio nikakva konkurencija posto su igrali na razlicitim pozicijama. Niti se nesto ne secam da je Filip bio guran da igra sa dve godine starijim igracima. Labovic jednostavno nikada nije uspeo da prenese dominaciju iz kadetsko-juniorskog uzrasta na seniorski nivo. E sad ne znam da li je imao probleme sa Covicem oko ugovroa itd. Edited February 26 by Micko8
hooyadahoo Posted February 26 Posted February 26 8 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pešić poziva na izlazak iz ABA lige: Imam plan kako da se to izvede, sve zanima samo Zvezda i Partizan Ušao ćoki u pirketa, i ne vadi ga
pbg12345 Posted February 27 Posted February 27 (edited) teze koje sam iznosi su kontradiktorne a kroz megu koju spominje u smislu zala sto ne igraju evropsko takmicenje je proslo pola nase reprezentacije i vecina ovih mladih koji nadolaze zapravo, mega igra evropsko takmicenje to je upravo aba, a konzenzus je da je igracima u tim godinama jednako vazo i vreme za trening i da bi igranje dva takmicenja, stalna putovanja, mnogo manje treninga donelo vise loseg, nego dobrog on kao da propusta da talentovani igraci godinama unazad idu sa 18-20 godina u nba, plus je sve vise igraca koji ce na koledz, to sto on priziva je davno proslo vreme aba svakako moze biti bolja i napredovati u mnogim aspektima, ali i ovakva je daleko ispred svakog potencijalnog nacionalnog prvenstva u nekim mnogo boljim okolnostima a o poredjenju sa eventualnim prvenstvom srbije dok je covic na celu kss (i vucic na celu srbije, al to nece jos dugo) ne treba ni trositi reci pesicu apsolutno kapa dole za sve sto je uradio za srpsku kosarku i za vrhunsku karijeru, ali je bas zalosno sto dozvoljava da ga koriste za ovo rusenje aba E: uostalom ima porodica covic rezervni klub u aba i igraju evropu, apsolutno ih nista ne sprecava da razvijaju mlade igrace, al od toga naravno nista Edited February 27 by pbg12345 2
uini Posted February 27 Posted February 27 ma mogu da budu i pesic, vujosevic i miklja na celu kss, opet ce aba liga biti kvalitetnije & smislenije takmicenje
kralj Posted February 27 Posted February 27 Nije tako prosto. Bila bi Aba kvalitetnije takmičenje i da se ubaci Makabi i Abu Dabi, šira je to priča, kojoj ruku na srce sumnjam da je Kari dorastao. Što se tiče lobiranja, tu bi blizanci imala jednako uticaja da sprovode vlastitu dominaciju kao i do sada, a ostali bi se svrstavali. Treba naravno videti kakve su ambicije klubova, ali ako bi Srbija dobila npr 2 EC mesta, to bi bio ogroman argument za izlazak iz Aba. Plus naravno finansiranje. Ovaj model svakako treba da se promeni.
uini Posted February 27 Posted February 27 mislim da je i evroligi kao organzaciji, zgodnije da saradjuje sa aba ligom kao firmom, nego sa kosarkaskim savezom srbije. em cesto ne volimo da izdajemo fiskalni racun, em zavisi od politickih faktora na sta ce to da lici i koliko ce da traje na nekom pozeljnom nivou.
Recommended Posts