Hele Posted Thursday at 05:31 Posted Thursday at 05:31 Istina. Što se tiče ,,matorog šta će nam" Kondića, evo Lakić godinu i po stariji pa tek sazreva za ozbiljan nivo i nameće se 😎
goofs Posted Thursday at 11:46 Posted Thursday at 11:46 Sve je to super, samo Dži liga je najgore košarkaško takmičenje na planeti, gore od KLSa, gore od 3x3, možda malo bolje od ol-star utakmice (ali to nije takmičenje). Tekme u kojima su svi igrači u izlogu i igraju za sebe, a ne za rezultat je kurton i ne bi trebalo da postoji.
Hele Posted Thursday at 11:59 Posted Thursday at 11:59 Nije bitno kakvo je takmicenje, bukvalno se zove razvojna liga. Kad ispadnes iz rotacije u NBA klubu, ides tamo, kad se tamo dokazes, vratis se u NBA. Bitno je kako se oni individualno pokazu, a ne kakvo je takmicenje. Vidimo da je Tristan posle dve dobre tekme odmah stavljen u NBA tim. 1
vorda Posted Thursday at 16:11 Posted Thursday at 16:11 U trejleru pričaju Bogdan i Vanja, a ima i kadrova iz svlačionice sa Karijem; ko je voljan, može da postuje gore na sever, na serije
Fins fleet Posted Thursday at 22:36 Posted Thursday at 22:36 Posle ja dodjem do 80 i nesto meceva, boze me sacuvaj. 2
Кристофер Лумумбо Posted Thursday at 22:41 Posted Thursday at 22:41 Ne preporucujem gledanje, nije bas recit.
Filozof manijak Posted Thursday at 22:41 Posted Thursday at 22:41 Ludi Birča Cenim igrače koji su realni u vezi svojih sposobnosti i dometa. 1
Popular Post pantelia Posted Saturday at 09:52 Popular Post Posted Saturday at 09:52 Umro Praja Njegovu knjigu "Ispod kosa" (napisali je on i Tijanic) sam barem 30 puta procitao, prelepo svedocanstvo o yu kosarci Kosarkaska gromada, neka mu je vecna slava. 8 12
Moonwalker Posted Saturday at 10:02 Posted Saturday at 10:02 (edited) Kako mi je zao . Moj omiljeni kosarkas te generacije, ako ne i uopste. I gospodin covek. Edited Saturday at 10:04 by Moonwalker 7
Borca Posted Saturday at 11:36 Posted Saturday at 11:36 Bas me pogodila ova tuzna vest jutros, nek mu je vecna slava.
Tinman Posted Saturday at 12:04 Posted Saturday at 12:04 (edited) Nek mu je vecna slava. Početkom 80ih je ziveo na NBG u stanu pored moje tetke, jednom kada sam dolazio odveo me da vidim olimpijsku medalju. Edited Saturday at 12:04 by Tinman 3 5
Recommended Posts