Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije


Joe D

Recommended Posts

  • Replies 25.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Joe D

    1671

  • theanswer

    1204

  • goofs

    942

  • б1lme3

    909

3 hours ago, theanswer said:

 

Voleo bih da delim tvoj optimizam. Marjanović deluje unplayable u odbrani, Bjelica se pretvorio u Birčevića sa boljim rangeom i većim iq-om, kao da je zaboravio da spusti loptu na parket, a i kad je spusti donosi užasne odluke. Bez Kalinića smo sa rosterom od 10 gde DM i DD nisu ni bili planirani za rotaciju. Zavisimo sutra od Tea i Micića i njihove kreacije u napadu, ako jedan od njih dvojice bude imao loše veče, izgubićemo. 

 

E cvrc, pa mi zavisimo od Teodosićevih kreacija u napadu unazad najmanje 10 godina pa se nismo loše pokazali. 

Naš problem je ovaj put što nam pored velikih imena fale i mala kao i očajna centarska linija /uz svo poštovanje prema Petruševu, koji je premlad/, prema kojoj je Braduljica-Gagić-Štime NBA top. 

Ja se početo vrlo zlurado setim kako je onomad Forum sekao vene nad neigranjem ondašnjeg MVPja EL. 

 

Što je Bjelice tiče, mislim da je problem što se od njega očekuje nešto drugačija uloga od one koju isporučuje u NBA. On u repki mora da čuči u reketu zbog zaštite obruča. Ove trojke sa 9 metara u 10oj sekundi napada su totalno nepotrebne, u ovoj meri, u našem stilu igre. Plus, dovoljan je jedan Teodosić.

 

Kakobilo, ova repka se vidljivo uteže, i mislim da nećemo imati problema sa Talijanima sutra. 

 

A za OI ćemo znati šta nam je domet, kad vidimo konačan spisak putnika. 

 

Jbga, takva ruka. 

Link to comment

E da, sta je sa Raduljicom? Kao povreda neka ili bol u delu prepona? Lik je vidjen na kanjoningu cirka sedam dana pre skupljanja reprezentacije.

Link to comment

Problem je što Italijani ako ih krene mogu da nam ubace 100 poena sa ovakvom odbranom. Kalinić bi mogao mnogo da pomogne i to na trojci pa da uz Vasu i Bjelicu imamo trojicu igrača koji igraju odbranu plus Teo i rupa na petici. Sada nam je uvek neko iz trojca Anđušić, Avramović i Dobrić na terenu, često i po dvojica u isto vreme što je uz Bobana/Petruševa katastrofa. 

 

Marjanović je sramotan, loš napred, loš nazad, loš pristup. Petrušev bi mi igrao po 30 minuta ako se ne oporavi Milutinov. Od Bjelice ne treba očekivati da igra kao što je igrao u Feneru. Čovek ne igra to godinama. Skok, odbrana, trojke, neki prodor ili utrčavanje, iskustvo. Avion je on za sve naše četvorke.

  • +1 1
Link to comment

bjelicu je sakramento ubio u pojam, imao je solidnu proslu sezonu, a onda su ga ove zakucali na klupu zbog nesretnog marvina, a on navodno popizdeo i usvinjio se. u majamiju, nakon trejda, nije odigrao vise od 2-3 utakmice, max 15 min.

on, ako zeli jos kosarke, treba da se vrne u evropu. 

Link to comment

Bogdan zavrsava sezonu. Nadam se da je spakovao pasos, ako krene odmah na aerodrom ima sanse da uhvati avion i stigne na utakmicu. Cimnuti Vesica da ugasi struju u dvorani ako zafali koji minut.

  • +1 1
Link to comment

Sad gledam ovaj topik pa mi pade nešto na pamet - da neko samo čita šta ovde pišemo i ništa više, imao bi utisak da smo sve do sada pogubii i to sa masnom razlikom. :D

Link to comment

Pa nismo pogubili masnom razlikom ali delujemo kao grupa amatera koja je izašla na basket ispred zgrade i pride se dogovorili da nema odbrane...

  • +1 1
Link to comment
25 minutes ago, steins said:

Sad gledam ovaj topik pa mi pade nešto na pamet - da neko samo čita šta ovde pišemo i ništa više, imao bi utisak da smo sve do sada pogubii i to sa masnom razlikom. :D

 

Opisao si 99% pbp topika na ovom forumu..

  • +1 2
Link to comment

I protiv Bugara smo 95. igrali produzetke u barazu za Atinu.

Zajebavam se, toliko smo jezivi da i odlazak na OI tesko da moze da bude nesto vise od produzetka agonije.

Ne kapiram bas hajp oko Petruseva. Ko ga je gledao protiv Letonije 2018, ne vidim kako moze da ne bude razocaran.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...