ordi Posted October 25, 2019 Posted October 25, 2019 imam remiks od narandže, ćera me navukla. ne znam šta stavljaju u ono, al za sada dokazano šmrkavicu i glavobolju leči
nisam ja Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 +1 Ja od jutros jako. Prvo baget s kajmakom, šunkom banackom i nekom selekcijom sireva. Ovca orah + neka karamelizovana bčokolada s nečim. Promašaj. Sad potaž du bundeva I ovo sa slike, sve baj gospodža™ Potaš je ko i ova jesen. Zlatan. Brao za dudu. Pratnja sirotinjsko lidl vino iz kade sa lepom nalepnicom. Za dezert ću brun čiz što ga mejhem ktitorovaše. Javljam posle utiske.
adam Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 ovde zimska hrana, skoro zgotovljena. dinstani kiseli kupus, baren krompir i kobaja. nasao neke fine talijanske kobaje. salsiccia se zovu, ukrug idu, zive, nesusene, taman za na tiganj. uz to voda. ne volim alkohol s kiselim kupusom. al pijucka se aperitiv. omiljeni. auchentoshan tree wood. al proklet sam. mrem za onim papcima
nisam ja Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 1 hour ago, adam said: salsiccia se zovu Salčići.
adam Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 1 minute ago, nisam ja said: Salčići. slana verzija.
Jumanji Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 ovde zimska hrana, skoro zgotovljena. dinstani kiseli kupus, baren krompir i kobaja. nasao neke fine talijanske kobaje. salsiccia se zovu, ukrug idu, zive, nesusene, taman za na tiganj. uz to voda. ne volim alkohol s kiselim kupusom. al pijucka se aperitiv. omiljeni. auchentoshan tree wood. al proklet sam. mrem za onim papcima Je l nema to kod tebe, papci mislim? [emoji3]Jaoo babini salčići [emoji45][emoji45]
maheem Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 7 minutes ago, adam said: slana verzija. Čvarci?
adam Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 15 minutes ago, Jumanji said: Je l nema to kod tebe, papci mislim? Jaoo babini salčići ima kod brace iraca. pravice se, al nema sad.
ordi Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 9 minutes ago, renne said: Nisi donela pa stvarno, kad idemo u tu kafanu?
Recommended Posts