mraki Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 (edited) 3 hours ago, Bujodrag said: Ta Amfisa izgleda propala ili se povukla s našeg tržišta. Imali su razne teglice koječega, prihvatljivog kvaliteta i cene, krastavčiće, cvekle i tako to, i razne sosiće. Sad ih nema nigde, čini mi se. To je Foodland, oni imaju i brend Bakina tajna, kupila ih pre par godina hrvatska Atlantic grupa. Nisam obraćao pažnju skoro, ali jesenas je bilo sve moguće njihove zimnice koliko hoćeš... nisam ja nisu krompirići? Edited February 15, 2019 by mraki
Skyhighatrist Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Kod mene u Amanu ima Amfissa maslinke i ajvari, niks paradajz...
Tvrdica Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 1 hour ago, nisam ja said: Jok. To su shufnudle. Al ko krompirići. Шуфнудле из Лидла, перфектне су... пробала.
Haralampije Posted February 16, 2019 Posted February 16, 2019 (edited) 22 minutes ago, vladavsnarod said: Koji pogled Ha ha jebse vlajko di si ovog nasao Edited February 16, 2019 by Haralampije
darling Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) da, on to iz ljubavi, to su jaja dobrodoslice. u egzilu su mi najvise nedostajala nisam jaova jaja meni se cini da amfisa menja dizajn, tako da verovatno zato nema svih proizvoda svuda, vec kako se sta redizajnira, tako se vraca u ducan. Edited February 17, 2019 by darling
askeladden Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Darling dobro dosla nazad,Jesi li se bavila spremanjem tofu i tih kerefeka?
Recommended Posts