mraki Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) Aha, kažu da ima tamo dobrih sireva, zato i pitam... Inače sam isto poreklom iz tog kraja. Edited December 15, 2018 by mraki
renne Posted December 15, 2018 Author Posted December 15, 2018 5 minutes ago, mraki said: Aha, kažu da ima tamo dobrih sireva, zato i pitam... Inače sam isto poreklom iz tog kraja. sve sam došljo ovde na forumu
nenad Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) hm, moguce, ne znam. nisam nikada kordun dozivljavao kao kraj koji ima dobre sireve, nije to tamo bog zna kakva tradicija. jedino mi na pamet pada skripavac, mada ce licani reci da je to njihovo. s druge strane, ne skuplja se skorup, tako da postoji potencijal za dobar sir. @mraki Edited December 15, 2018 by nenad
nenad Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 lepo kaze djordje cvarkov, bosanci iz like, licani... :p
darling Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 2 hours ago, mraki said: @darling probao i ja da ubacim taj začin za medenjake u ovsenu kašu, sam cimet definitivno ide bolje. Inače baš volim tu mešavinu začina iako muskatni oraščić ne podnosim. mogo si ranije da prijavis da je bzvz, da ne tracim zeludacni kapacitet sigurna sam da bi imalo vise smisla s medom, al fazon je bez secera. meni je nesto malo muskatnog i orasi divan kombo s ovsenim. kad smislis kako da inkorporiramo kafu u ovsene, baci recept. meni do sad nije uspelo.
Haralampije Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Juneca supica, rolovana plecka sa sampinjonima,varivo od kelerabe,pecene paprike ...
nisam ja Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Bogovski. Moje pile tek sad otišlo na sunčanje. Sad kad nadre onaj postmamurni apetit.
SDSG Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) Za prvi put nije lose Sledece godine povecavam kolicinu i napadam kulen. Edited December 16, 2018 by SDSG
beyoncé Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) prokletinja. imam isti ovakav pleh pite ispred sebe, pola jabuka, pola bundeva, i nemam ni najmanju želju da probam. a presvisnuću sad za ovom^^^ sa višnjama. ... bilo i svinjetine sa prazilukom i suvim paprikama, pire od graška, tarator i hit sezone: svež spanać, rendana dunja (kad se zatekne i cvekla) i ona melasa od nara. Edited December 16, 2018 by beyoncé
nisam ja Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Tortilla casa. Burito, tortilja chips, guakamolee, churos. Nije hrđavo.
Recommended Posts