December 10, 20186 yr 1 hour ago, askeladden said: Kisela corba.Poljski Zurek.Za bolno grlo i prehladu ko Bog. Daj recept
December 10, 20186 yr To je vise princip nego recept.Glavni sastojak je kvas,kiselo testo od razanog brasna i vode,odnos 1:1 plus Malo bluka i lovorovog lista.To odstoji par dana da se ukiseli.Kacicu recept sa ytuba Edited December 10, 20186 yr by askeladden D
December 11, 20186 yr 4 hours ago, Bujodrag said: ..... imam .......i pun tanjir sveže ispečenih kiflica punjenih svime što je nadjeno u frižiredu. ...... Fotkao bih ali svi dokazi su uništeni. Odlični su dokazi bili. Neoborivi.
December 15, 20186 yr njoke od krunpira od juche, beli soz spechurkama, humus sa tahinijem od suncokreta (taj se imo) i kiso kupus svez.sent from bubamoto
December 15, 20186 yr 19 minutes ago, nenad said: sendvic sa govedjim repom i parmezanom sa korduna. :drool: Pa šta je sa korduna, rep, parmezan ili ceo sendvič? @darling probao i ja da ubacim taj začin za medenjake u ovsenu kašu, sam cimet definitivno ide bolje. Inače baš volim tu mešavinu začina iako muskatni oraščić ne podnosim. Edited December 15, 20186 yr by mraki
December 15, 20186 yr @mraki sir je kupljen na kordunu. ima u mom selu neki lik sto se doselio devedesetih, brutalne sireve pravi. njegov ovciji parmezan (pekorino?) je verovatno najbolji sir koji sam ikada jeo. doduse, poskup...