aram Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 1 hour ago, askeladden said: Kisela corba.Poljski Zurek.Za bolno grlo i prehladu ko Bog. Daj recept
askeladden Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) To je vise princip nego recept.Glavni sastojak je kvas,kiselo testo od razanog brasna i vode,odnos 1:1 plus Malo bluka i lovorovog lista.To odstoji par dana da se ukiseli.Kacicu recept sa ytuba Edited December 10, 2018 by askeladden D
Bujodrag Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 4 hours ago, Bujodrag said: ..... imam .......i pun tanjir sveže ispečenih kiflica punjenih svime što je nadjeno u frižiredu. ...... Fotkao bih ali svi dokazi su uništeni. Odlični su dokazi bili. Neoborivi.
gospa buba Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 bash sam poshla da vidim shta ti jedesh sent from bubamoto
darling Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 jedem ovsene sa zacinom za medenjake. i nisu nesto. zaboravicu ideju.
pt 2.0 Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 čokoladnu bananicu ponetu iz beograda. sveža ko detinja duša.
nenad Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 sendvic sa govedjim repom i parmezanom sa korduna. :drool:
gospa buba Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 njoke od krunpira od juche, beli soz spechurkama, humus sa tahinijem od suncokreta (taj se imo) i kiso kupus svez.sent from bubamoto
mraki Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) 19 minutes ago, nenad said: sendvic sa govedjim repom i parmezanom sa korduna. :drool: Pa šta je sa korduna, rep, parmezan ili ceo sendvič? @darling probao i ja da ubacim taj začin za medenjake u ovsenu kašu, sam cimet definitivno ide bolje. Inače baš volim tu mešavinu začina iako muskatni oraščić ne podnosim. Edited December 15, 2018 by mraki
nenad Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 @mraki sir je kupljen na kordunu. ima u mom selu neki lik sto se doselio devedesetih, brutalne sireve pravi. njegov ovciji parmezan (pekorino?) je verovatno najbolji sir koji sam ikada jeo. doduse, poskup...
Recommended Posts