ivy Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 3 hours ago, vladavsnarod said: Koser halva kako sugarless?
katamaran Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) 3 hours ago, beta kentauri said: vegemite/marmite je ukus na koji treba da se navikneš da bi ga voleo. acquired taste ja ga volim ali znam dosta ozija koji ga iz dna duše mrze. Tako kazu. Ja probao na kasicicu i zgrozio se. Imao u planu da probam na tostu al se nisam naterao da ponovo prodjem kroz taj horor. Mislim da bih pre pojeo grumen uglja 3 hours ago, nisam ja said: nikad probao. jel to ima negde kod nas da se pazari? Tesko. Meni doneli iz UK. Koliko znam jede se u Engleskoj, Australiji i na NZ. Nista nisi propustio, sisanje auspuha od GSB autobusa je verovatno ukusnije (da izvinu fanovi) Edited April 19, 2018 by katamaran
vladavsnarod Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) @ivyIma zasladjivac Maltitol - sugar alcohol. Edited April 19, 2018 by vladavsnarod
nisam ja Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 1 minute ago, katamaran said: Tako kazu. Ja probao na kasicicu i zgrozio se. Imao u planu da probam na tostu al se nisam naterao da ponovo prodjem kroz taj horor. Mislim da bih pre pojeo grumen uglja pa tako sam ja sa onom ljutinom. probao prvo klot i kao koji će ovo nekom. kad zamešaš u nešto postaje potuno druga priča. evo navukao sam se. a ovo za ugalj. zvuči kao nešto na šta bih mogao da se naviknem.
Lancia Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Peti dan jedem neki sos od svega iz frizideradasenebaci uz pire, spagete, knedle. E, sad mi vec na nos izaso, ali junacki smo ga izeli.
katamaran Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) 6 minutes ago, nisam ja said: pa tako sam ja sa onom ljutinom. probao prvo klot i kao koji će ovo nekom. kad zamešaš u nešto postaje potuno druga priča. evo navukao sam se. a ovo za ugalj. zvuči kao nešto na šta bih mogao da se naviknem. Moram jos jedan i necu vise Spoiler Ne znam sta bi moglo da pomogne ovome da bude jestivo. Mada stvarno kazu da ga ili obozavas ili prezires. edit: Koliko se secam ovo je neki ostatak kod porizvodnje piva. I onda se neko dosetio da kaze da je steta da se baci... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1207774/Love-hate--just-dont-dare-spread-Marmites-dark-secret.html Edited April 19, 2018 by katamaran
katamaran Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) Tako sam i ja bio, zaintrigirala me prica. Kad sam probao zazalio sam sto sam ga porucio edit: kad vec pricamo o porucenoj hrani iz tudjine. Uzeo 10 remulada iz Dojcland i tovim se sa njima. Jos jee ovo verovatno neka socko(oko evra 500ml) iz Lidla, sledeci put trazim neki fenseraj. Nije beg cicija Edited April 19, 2018 by katamaran
vladavsnarod Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Imam ja taj mamarat, mislim da sam samo jedno omirisao i odlucio da nije vredno truda. Ali mogu uvek da napravim ovakav gadan video
ivy Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 izmiksala sam greskom lovorov list u krem corbi i sad imam osecaj kao da sam zvakala onu vrecicu protiv moljaca sto ide u orman
beta Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 @katamaran za početak vegemite se ne jede iz kašičice jer je prejak i preslan. posebno ne ako ga prvi put probaš. treba da ga namažeš na prepečen leba i to tanko. tek tada možeš da proceniš ukus. mislim da je jednom banatski objašnjavao ukus vegemita i da je rekao da ima ukus najsličniji moči od prasećeg pečenja. tako ga opisuje i moja majka. ja uvek u frižideru držim teglu za prvu pomoć kad sam gladna.
darling Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 2 hours ago, nisam ja said: i dalje sam nahajpovan ostani, marmajt je odlican. kad neko krene na tu stranu, nek ti donese teglicu. prerpecen tost, maslac i marmajt.
darling Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) klin corba gde si bio s tim jajom, kad sam imala marmajta. i jela hleb i maslac. sledeci put u zivotu... najdzela pravi spagete s marmajtom. https://www.nigella.com/recipes/spaghetti-with-marmite Edited April 19, 2018 by darling
nisam ja Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 ne slatki kupus sa junetinom. palačinke sa pekmezom od kajsija. merlot.
Recommended Posts