katamaran Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 On 4/13/2018 at 17:58, Pegin said: Noćni Gulaš Danas sam trebao da jedem famozni Spasin gulas (znam da je krs, al sa onim kajmakom bih i korenje jeo) al ne radi pekara vec mesecima. Ne mirise na dobro da ce uopste da se vraca.
darling Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) to ti je vise za temu now not eating a ja upravo jedem zrak. ukusan! Edited April 17, 2018 by darling
katamaran Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) Moze i za now craving. Ne volim kajmak, al ono sto Spasa gura u gulas edit: a najverovatnije ga kupuje na Bajloniju. Moram da provalim kod koga. Posto nemamo ni temu uskoro cu eating - sad ce cajniz u mikrotalasnu... Edited April 17, 2018 by katamaran
*edited by mod Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Jos se nisam odlucio sta doruckovati danas...
beta Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 9 minutes ago, katamaran said: Marmite je najevci horor koji sam ikad probao. vegemite/marmite je ukus na koji treba da se navikneš da bi ga voleo. acquired taste ja ga volim ali znam dosta ozija koji ga iz dna duše mrze.
nisam ja Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 nikad probao. jel to ima negde kod nas da se pazari?
aram Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 45 minutes ago, darling said: sta je kalles? svedski namaz na bazi kavijara sa krompirom i paradajzom... mi lajki
nisam ja Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Just now, vladavsnarod said: Koser halva jao košer hvala. kacam se vratio iz americe pre sto godina sve mi je bilo košer. jer sam prvo mislio da im je to vezano sa proces klanja only. al onda sam video neku dvojicu u kupaćim gaćama kako zabrinuto drže neki sitnokugličasti do pola konzumirani sladoled i naknadno se raspitaju dal je košer. i pera savić koji govori kuuuušer!!
vladavsnarod Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 10 minutes ago, nisam ja said: jao košer hvala. kacam se vratio iz americe pre sto godina sve mi je bilo košer. jer sam prvo mislio da im je to vezano sa proces klanja only. al onda sam video neku dvojicu u kupaćim gaćama kako zabrinuto drže neki sitnokugličasti do pola konzumirani sladoled i naknadno se raspitaju dal je košer. i pera savić koji govori kuuuušer!! Pa kako te džuiši u Americi nisu edukovali?
nisam ja Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 nemam pojma. valjda nisam bio upućen na nji. bar toliko koliko su oni upućeni na same sebe. valjda će ovaj antisemitizam proći ispod radara.
Recommended Posts