gospa buba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 25% trig i hol. se unese hranom tj direktno potiče iz nje, ostali pravi jetra.ih. ja to pravim kao bijesna.a nerandze jeden, ceo dan! -_-
wall Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ih. ja to pravim kao bijesna.a nerandze jeden, ceo dan! -_-Nemoj mi ništa pričati.Uništio sam jetru lekovima. <_<
dig_chohano Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Jbt, kakav sam sad jagnjeći file sadžgao! U malo mulja, nane i bibera pa na gril tiganj. Puter jebeni.
Valk Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Manje peciva i šećera.25% trig i hol. se unese hranom tj direktno potiče iz nje, ostali pravi jetra.Ako je malo povećano možeš regulisati većom fizičkom aktivnošću. Bez dijeta.Peciva jako slabo jedem a ni slatkiši mi nisu najveća slabost. Uništava me to što jedem jednom dnevnom a onda se odvalim. Kad sam imala uobročenu ishranu, 5x dnevno (3 obroka i 2 užine) krvna slika mi je bila idealna. Moram taj režim ponovo da uvedem, ovo mi baš smeta a i utovila sam se.
wall Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Peciva jako slabo jedem a ni slatkiši mi nisu najveća slabost. Uništava me to što jedem jednom dnevnom a onda se odvalim. Kad sam imala uobročenu ishranu, 5x dnevno (3 obroka i 2 užine) krvna slika mi je bila idealna. Moram taj režim ponovo da uvedem, ovo mi baš smeta a i utovila sam se.Jbg sad mogu da kenjam, ni ja to ne radim, no eto imaš rešenje, samo kreni sa doručkom i gledaj da nemaš kasne noćne obroke.I ovo što sam rekao, fizička kativnost, neka rekreacija, kardio, trčanje, šetanje, basket... Ja sam tako višestruko smanjio trig. Dr kaže da slabije deluje na hol. ali je za trig keva.
Valk Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Najgore mi je kad zaboravim da doručkujem na poslu. Onda odlažem jelo sa "ma sad ću kući, ionako" i onda se desi da do nekih čak 6pm ne jedem apsolutno ništa. Onda kad jedem sve mi se uvali u stomak i posle ne mogu ništa da stavim u usta do sutra. I tako obrnem ciklus od 24h na jednom obroku. And counting.. Elem, ima ovde malo i izlaska iz zimskog perioda kad se po pravilu ljudi sjebu ishranom, nadam se da će za par meseci već da mi bude bolje stanje. :)
wall Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ma sigurno, nema razloga da se bacaš na neke zverske dijete, samo malo finog podešavanja. :)I da, trig, vezuju za stres i nerviranje pa...
gospa buba Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 I ovo što sam rekao, fizička kativnost, neka rekreacija, kardio, trčanje, šetanje, basket... pilates <_<
wall Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 pilates <_<Moraš zbogradi zdravlja. :DIma ovde organa reda i gonjenja da mrdnu zadnje pisanije sa ove svete teme na E.R?
renne Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Pa stvarno razjebaste temu načistoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
wall Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 ja kazem nemojte ljudi al djaba Istina. Buba je pokušala ali...
cmrlj Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 eh, da nisam renneu na ignore listi znao bi da ja vracam temu na pravi put. Uploaded with ImageShack.us
Recommended Posts