Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Author

Pa kud u nedeljuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Ondak sve ok. Ali nemoj ni te voćkice.

Što, pa bolje mi kad je vikend pa se vratim odmah kući nego da moram na posao.Edit: e jbg walle, če dumrem. Ali dobro, ako stvarno tako treba..

Edited by Valkyrie

ispeko sinoć domaći leba,jutros otvorio konzerve filetiranih sardina (francuskih, kupljenih u Karfuru u Skoplju), i konzervu maslina punjenih inćunimapolivali hcmuljem + brda peršuna, deca i ja se podavili, po vekne izeli, zakucali 4 konzervejbt, Francuzi i od konzerve naprave delikates ..

• Author
satrica_zps3e551916.jpg
mesna struca i pobacala okolo u tepsiju crvenu papriku i karfiol,zelena salata sa blukom
od juce + bacila blitvu na cluk

karfiol. ja ga tako samo skuvam u vodi sa malo soli i jedem. sigurno ima nekih seksijih nacina al nikad nisam provalila.

šta ti je ovo u činiji?ja bih umro da juče nisam izmešao mladi luk sa pavlakom :D
  • Author

pa to tvoje. Bosanski specijalitet "satrica" mladi luk, mladi kravlji sir i pavlaka

pa to tvoje. Bosanski specijalitet "satrica" mladi luk, mladi kravlji sir i pavlaka
sir! učinilo mi se da je sir unutra. hvala renne :)
karfiol. ja ga tako samo skuvam u vodi sa malo soli i jedem. sigurno ima nekih seksijih nacina al nikad nisam provalila.
seksiji karfiol:Ricetta-Cavolfiore-al-Forno-1024x682.jpg

Apparently, šta sam jela - jela sam. Imam malo povišene trigliceride i holesterol (mada preovlađuje onaj dobri). Dakle, od sad javljam samo neke čorbe i voće. FML. <_<

pola pegave banane!

• Author

mac and cheese

Apparently, šta sam jela - jela sam. Imam malo povišene trigliceride i holesterol (mada preovlađuje onaj dobri). Dakle, od sad javljam samo neke čorbe i voće. FML. <_<
Manje peciva i šećera.25% trig i hol. se unese hranom tj direktno potiče iz nje, ostali pravi jetra.Ako je malo povećano možeš regulisati većom fizičkom aktivnošću. Bez dijeta.