Skyhighatrist Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 1 hour ago, Skyhighatrist said: Sutra pravim Evo ga u rerni ko će da čeka sutra...
Skyhighatrist Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Izgledaće ko proja, nema mnogo šta da se vidi al' ću sigurno dobro da je oladim pre smazavanja... Mnogo volim slatki sir, olizao sam vanglicu u kojoj sam umutio...
Frank Pembleton Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Ima ukupno 1 (jedna) kašika brašna?!?Kafena? ;-)E šta vam je u maksiju švapski sir?
renne Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 Kafena? ;-)E šta vam je u maksiju švapski sir?Premia Sremski sir
Skyhighatrist Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Ja sam kupio rikotu u Mlečnom carstvu - imali su i švapski, ali me mlekarica upozorila da nije baš najsvežiji, tj. da je počeo da zri i da kisi... Peklo se sat i 15 na 175, a onda sam na vrelo četkicom razvukao glazuru od meda i cimeta (razblažio med sa malo vrele vode i dodao oko pola kašičice cimeta). Sad ide na hlađenje, a sutra izedanje. Trebao sam umesto u plek, da ga turim u onaj kalup sa skidajućim obručem, lakše (i lepše) bi se izvadio...
Ras Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Zaista izgleda odlično! Pristaviću i ja jednu za naredni vikend. @Skyhighatrist, ako se setiš postavi fotografiju kada budeš rezao, da vidim teksturu.
Haralampije Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 1 hour ago, Skyhighatrist said: J Sad ide na hlađenje, a sutra izedanje. Ko ce cekati do sutra ? OT пита с вишње
nezvanova Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 pa gde pire i od toga darling, majku mu staru... jesi li na nekoj dijeti ili namerno to sebi radis? obozavam spanac, ali kao pire ga ne bih jela ni u ludilu... sve drugo moze, ali bljutavi, bezukusni pire....
darling Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 pa to je i meni palo na pamet, reko bi covek da nemam zube, a ne ove ko konjina sto imam al dopalo mi se da ga svenem na malo belog luka i peperoncina, dva minuta, i onda da ga bz bz. malo soli, zalila mirisljavim maslinovim. odusevljena sam. brza sam od mikrotalasne
Recommended Posts