vladavsnarod Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Namnozila se kefir zrnca, red je da krstimo :)
gospa buba Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Namnozila se kefir zrnca, red je da krstimo :) eee, imam i ja kefir zrnca :D
vladavsnarod Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Da li ih tretiras kao kucne ljubimce? Kazu da se brze razmnozavaju ako ih mazis :)
mlatko Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Kvalitetniji je proizvod ako ih rendono izvodis u park [emoji41]
mlatko Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 ali samo soz higijenskim rukavicama u sterilizovanu kesu
decak Kejt Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 gomboce :D (ja detinjstvo provela u Banatu, ja ih tako znam i volEm)
ivy Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 pa naravno da su gomboce! :D ja jedem grcku musaku dan treci :D danas hladnu sa kiselim mlekom jela od patlidzana su mnooogoo bolja hladna drugi,treci dan
banatjanin Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 koje tačno knedle jedete sa šljivama? one za supu, griz - knedle, knedle sa džigericom ili knedlice za paprikaš? probajte ipak gomboce, bolje ide u slatkoj varijanti -_-
Recommended Posts