ivy Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 salatu od grilovanih paprike i patlidzana,bluka i paradiza
darling Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 dalmatinska garnitura i konzerva sardine. neam ladnog vina da zalijem.
Skyhighatrist Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Pljeske od sočiva i cvekle (nisam ih pržio, nego na pleh, pa u rernu) Javim utiske kasnije na Now Eating. Ili kod babe Čohano Nije otišlo kod babe Super je, s tim što korijander može da bude opcija. Meni i sinu se sviđa, devojke su malo mrštile, ali su spucale po dva komada. Napravio sam im na brzaka preliv od pavlake, rendanih kiselih krastavčića i limete, da malo spusti šmek korijandera, ali generalno, praviće se opet.
gospa buba Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 (edited) e, bio mi caca u turskoj juche, tamo kodvas u svatovima Edited August 20, 2017 by gospa buba
gospa buba Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 ma jok. on to ne dozivljava ich. prehrambeni ukus mu prechanski. ili ako ima neko pechenje ^_^
renne Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 e, bio mi caca u turskoj juche, tamo kodvas u svatovima Još ako je bio u crkvi na Merajama....
gospa buba Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 Još ako je bio u crkvi na Merajama.... jok, venchavali se preko, pa ishli kodvas u kafanu. rvati
Recommended Posts