aram Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Pozdravi sira, reci mu da navrati i do mene da zajedno punimo paprike
banecare1 Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 bors ce poceti kroz nos da mi izlazi posle 4 dana ruske kuhinje u pauzama izmedju obroka aktivna degustacija uzoraka. dva litra kiselo-mlecnih proizvoda dnevno sigurno popijem
darling Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 od sveg ja bih uzorke ovih palacinki s cokoladom :)
mlatko Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 prva slika je mindblow, ali za tako nesto treba razradjena strategija napada, preprogramiran plan tajminga a dobro drustvo je bonus lvl. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Sara Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Moj današnji jelovnik: ribice, krekeri, sladoled, praline ...ali važno da sam kupila tonus jer beli lebac nije zdrav????
hansolo Posted August 10, 2017 Posted August 10, 2017 Fish and chips, well sorta'... Jutros navatan tostolobik, podelile macke kod alasa i ja. Sent from my 8079 using Tapatalk
cmrlj Posted August 11, 2017 Posted August 11, 2017 borovnice s kozjim jogurtom, to mi je hit ovog leta.
maheem Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 sendviči od dimljene skuše uh kakvu sam dimljenu skushu jeo prosle nedelje, apsolutni pobednik celog menija. ne: kuskus salata i prasece snicle u sosu od bibera. ovih dana sam veliki fan kuskus salate. krompir sam toliko batalio da krejvujem pire
Recommended Posts