July 30, 20177 yr Uvek namažem ispod sa extra virgin uljem, al' fala na savetu... Sinak, mojne to da radis, mulje ne trpi te visoke temperature...
July 30, 20177 yr Sinak, mojne to da radis, mulje ne trpi te visoke temperature... Znam Arame, ovde je u pitanju bukvalno par kapi, tek toliko da se (pica) ne zalepi za pleh.
July 30, 20177 yr Se to meni čini il kako ovaj jeremija nešto napiše bar dve cure odmah sjate da komentarišu? Nešto propustio? Bilo neko damjanisanje?
July 30, 20177 yr cini ti se. a i ljubomoran si ja sad a i inace ceo dan jedem sve redom. celije su mi gladne, pa dok svaku namirim... Edited July 30, 20177 yr by darling
July 31, 20177 yr Se to meni čini il kako ovaj jeremija nešto napiše bar dve cure odmah sjate da komentarišu? Nešto propustio? Bilo neko damjanisanje? pokazo im biceps, pff..jedan je damnja..
July 31, 20177 yr Se to meni čini il kako ovaj jeremija nešto napiše bar dve cure odmah sjate da komentarišu? Nešto propustio? Bilo neko damjanisanje?Ne cini ti se.
July 31, 20177 yr Kako nisam sam pravio, evo sledeći put za tebe ću i testo da slikam, i šljive... Edited July 31, 20177 yr by Jeremija