July 23, 20177 yr nemaču poimanajbolje iz njihove kujine mi je Pizza con peperoni ed ananas. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 24, 20177 yr sho? ajd, volim i spaghetti con le polpette Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 24, 20177 yr sho? ajd, volim i spaghetti con le polpette Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk ti mora da radiš negde oko Terminija, to samo tu postoji, za glupe američke turiste, inače nigde u Italiji :D kad bolje razmislim, mislim da sam samo tu video i picu sa ananasom...
July 24, 20177 yr ti mora da radiš negde oko Terminija, to samo tu postoji, za glupe američke turiste, inače nigde u Italiji :D kad bolje razmislim, mislim da sam samo tu video i picu sa ananasom... [emoji16] Za prvo si tacan al drugo nisam siguran. [emoji848] [emoji12] Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 24, 20177 yr brte, tiću, još ćeš da kažeš da voliš i fetućine alfredo... ja i nisam toliki čistunac, al ako te čuje tresko najebaćeš :D edit: dva forumaša u italiji, jedan se zove tresko, drugi mlatko? koincidencija? hmmm, ne bih rekao...
July 26, 20177 yr Da, osim sto se teze nalazi pride je i apsolutno nezdrav, kipti holesterol iz njega ali boze moj 2-3 puta godisnje mora se :)