January 7, 20178 yr viršle turio u mikrovalnu na 3min, smešao sa senfom, hajncovim garlik sosom i mileramom; plus paradajz salata s ljubičastim lukom i origanom i leba sa semenkama vredi živeti (dok ne umreš) probaj ovo Ja narendam cedar pa u mikrotalasnu da se otopi Edited January 7, 20178 yr by katamaran
January 7, 20178 yr kul je to sa kačkavaljem što ti radiš, no ja u idei, kupujem dimljeni koji mi je znatno bolji od čedara, no sad je too late - pojo pride, ova špankinja je kjut skroz ^_^
January 8, 20178 yr ja jeo neke grozne viršle za doručak. klinac cepa one neke fine mini sa sirom, a nama dopalo nešto roze bezukusno. ništa što previše senfa ne može da reši. danas se za ručak stara mamičko. mislim da je patkica na menuuuuu.
January 8, 20178 yr Hasa se cinnamon pull-apart bread uz kafu. Ovo razbija koliko je dobro. A za ručak će pasti brisket.
January 8, 20178 yr Hasa se cinnamon pull-apart bread uz kafu. Ovo razbija koliko je dobro. jel ima recopis?
January 8, 20178 yr jel ima recopis? Ima: http://tortatorta.blogspot.de/2011/06/vanredno-izdanje-strast-sa-secerom-i.html
January 8, 20178 yr Ja nisam verovao dok nisam probao. Kad god se spremi kod nas u kući, brate, to ko džankiji na crystal meth.
January 8, 20178 yr Ima: http://tortatorta.blogspot.de/2011/06/vanredno-izdanje-strast-sa-secerom-i.html pozderali juche. morali da ostavimo babi pola za goste. izgleda da danas moram da pechem drugi <_< Ja nisam verovao dok nisam probao. Kad god se spremi kod nas u kući, brate, to ko džankiji na crystal meth. isto
January 8, 20178 yr hvala. koliko bolesno dobro izgleda. kao pogačice sa čvarcima za dezert. ides na ignore, sta koji djavo imas da trazis recept
January 8, 20178 yr Domaća pizza. Samo peć na drva može je napraviti boljom. Istina. Meni samo peć na drva nedostaje da budem kosmički gospodar pizza. A, jbg, ta peć je glavni sastojak <_<
January 8, 20178 yr Pa i ne. Pre bih pojeo ovu nego u 78%* pizzeria. *Statistika napravljena na osnovu uzorka od 7 pizzeria.
January 8, 20178 yr Pa i ne. Pre bih pojeo ovu nego u 78%* pizzeria. *Statistika napravljena na osnovu uzorka od 7 pizzeria. Pa i ja više volim svoje uratke nego veliku većinu onoga što serviraju u picerijama. No, samo zamišljam kakva bi bila da još imam i peć na drva. Bio bih zadovoljan čak i onom električnom, bitno je da može da razvije temperaturu od 400 stepeni, to je ključno.