katamaran Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 (edited) viršle turio u mikrovalnu na 3min, smešao sa senfom, hajncovim garlik sosom i mileramom; plus paradajz salata s ljubičastim lukom i origanom i leba sa semenkama vredi živeti (dok ne umreš) probaj ovo Ja narendam cedar pa u mikrotalasnu da se otopi Edited January 7, 2017 by katamaran
boshoku Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 kul je to sa kačkavaljem što ti radiš, no ja u idei, kupujem dimljeni koji mi je znatno bolji od čedara, no sad je too late - pojo pride, ova špankinja je kjut skroz ^_^
nisam ja Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 ja jeo neke grozne viršle za doručak. klinac cepa one neke fine mini sa sirom, a nama dopalo nešto roze bezukusno. ništa što previše senfa ne može da reši. danas se za ručak stara mamičko. mislim da je patkica na menuuuuu.
Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Hasa se cinnamon pull-apart bread uz kafu. Ovo razbija koliko je dobro. A za ručak će pasti brisket.
nisam ja Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Hasa se cinnamon pull-apart bread uz kafu. Ovo razbija koliko je dobro. jel ima recopis?
Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 jel ima recopis? Ima: http://tortatorta.blogspot.de/2011/06/vanredno-izdanje-strast-sa-secerom-i.html
nisam ja Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 hvala. koliko bolesno dobro izgleda. kao pogačice sa čvarcima za dezert.
Razzmatazz Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ja nisam verovao dok nisam probao. Kad god se spremi kod nas u kući, brate, to ko džankiji na crystal meth.
wall Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Domaća pizza. Samo peć na drva može je napraviti boljom.
gospa buba Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Ima: http://tortatorta.blogspot.de/2011/06/vanredno-izdanje-strast-sa-secerom-i.html pozderali juche. morali da ostavimo babi pola za goste. izgleda da danas moram da pechem drugi <_< Ja nisam verovao dok nisam probao. Kad god se spremi kod nas u kući, brate, to ko džankiji na crystal meth. isto
Lancia Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 hvala. koliko bolesno dobro izgleda. kao pogačice sa čvarcima za dezert. ides na ignore, sta koji djavo imas da trazis recept
Bujodrag Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Domaća pizza. Samo peć na drva može je napraviti boljom. Istina. Meni samo peć na drva nedostaje da budem kosmički gospodar pizza. A, jbg, ta peć je glavni sastojak <_<
wall Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Pa i ne. Pre bih pojeo ovu nego u 78%* pizzeria. *Statistika napravljena na osnovu uzorka od 7 pizzeria.
Bujodrag Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Pa i ne. Pre bih pojeo ovu nego u 78%* pizzeria. *Statistika napravljena na osnovu uzorka od 7 pizzeria. Pa i ja više volim svoje uratke nego veliku većinu onoga što serviraju u picerijama. No, samo zamišljam kakva bi bila da još imam i peć na drva. Bio bih zadovoljan čak i onom električnom, bitno je da može da razvije temperaturu od 400 stepeni, to je ključno.
Recommended Posts