Bujodrag Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Pritom je semenke poručalo janje.. :D i bubrege Istina, taman htedoh da pomenem ;)
maheem Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) bujodragi, svu hranu treba voleti i ljubitia kakvi resursi za rusku?! meso iz supe a ostalo je krompir Edited January 4, 2017 by maheem
boshoku Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 ne kad su živa prasad, jagnjad, telad... onda je bez veze i tužno
Bujodrag Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) bujodragi, svu hranu treba voleti i ljubiti Nije da mi je teško da se složim Nego volim da izigravam probirljivost, mnogi se prevare pa pomisle da sam kul ;) :D Edit, smajli Edited January 4, 2017 by Bujodrag
aram Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Rizoto sa radikiom i kobajama, gulas mamojebac, monkey bread + orange cheese cake za desert i ooodlican istarski teran, arman reserva 2012. Par zanimljivih ljudi u gostima = veoma prijatno vece :) Edited January 4, 2017 by aram
darling Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 pojela sam parce torte koja se zove opatijska dama, al to je tolka jacina (ne verujem da ja to pisem) da ko da sam prozdrala citavo kolo opatijskih sestara, to je torta od svega, ne umem da linkujem sliku s gugla na tel.
boshoku Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 pojela sam parce torte koja se zove opatijska dama, al to je tolka jacina (ne verujem da ja to pisem) da ko da sam prozdrala citavo kolo opatijskih sestara, to je torta od svega, ne umem da linkujem sliku s gugla na tel.
darling Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 tenks, to je to cudo, iako deluje bezazleno i maleno na slici, zapravo je porodicna porcija. gde keva jede ko pticica, a deca ne vole kolace :D
boshoku Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 viršle turio u mikrovalnu na 3min, smešao sa senfom, hajncovim garlik sosom i mileramom; plus paradajz salata s ljubičastim lukom i origanom i leba sa semenkama vredi živeti (dok ne umreš)
Recommended Posts