Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Argentinci znaju :)

PS: molio bih aram sa malim a ubuduce :)

Edited by aram
Posted

poširana jaja, pančetu, rukolu, lebac

taman

Posted

Kačamak, začinjen prženim prazilukom i belim sirom i paradajz.

Posted (edited)

pms cia puding sa kokosovim mlekom,kakaom,rumom,zacinom za medenjake i puterom od kikirikija

Edited by ivy
Posted

kupio doner kod bajlonija, mrzi me s bakćem sa spremanjem

standardno solidan

Posted

Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće.

Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Posted

Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće.

Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Bacio si rusku?Oooo ti zli covece...

Posted

Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.

Posted

Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.

taman za omanje africko pleme.

Posted

Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.

Posted

drugu turu ćevapa s kajmakom, 5 kom - prvih pet jedva pojo

stari se

Posted

Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.

Ne voli pasulj, ne voli rusku.

Šta voliš ti čoveče?

Osim testa.

Posted

Pritom je semenke poručalo janje..