Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Argentinci znaju :)

PS: molio bih aram sa malim a ubuduce :)

Edited by aram

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Karam.

poširana jaja, pančetu, rukolu, lebac

taman

Kačamak, začinjen prženim prazilukom i belim sirom i paradajz.

pms cia puding sa kokosovim mlekom,kakaom,rumom,zacinom za medenjake i puterom od kikirikija

Edited by ivy

kupio doner kod bajlonija, mrzi me s bakćem sa spremanjem

standardno solidan

Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće.

Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće.

Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Bacio si rusku?Oooo ti zli covece...

Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.

Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.

taman za omanje africko pleme.

Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske

Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.

drugu turu ćevapa s kajmakom, 5 kom - prvih pet jedva pojo

stari se

Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.

Ne voli pasulj, ne voli rusku.

Šta voliš ti čoveče?

Osim testa.

Jagnjetinu i semenke

Pritom je semenke poručalo janje..