December 31, 20168 yr Argentinci znaju :) PS: molio bih aram sa malim a ubuduce :) Edited December 31, 20168 yr by aram
January 3, 20178 yr pms cia puding sa kokosovim mlekom,kakaom,rumom,zacinom za medenjake i puterom od kikirikija Edited January 3, 20178 yr by ivy
January 4, 20178 yr Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće. Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske
January 4, 20178 yr Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće. Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske Bacio si rusku?Oooo ti zli covece...
January 4, 20178 yr Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.
January 4, 20178 yr Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne. taman za omanje africko pleme.
January 4, 20178 yr Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.
January 4, 20178 yr Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče. Ne voli pasulj, ne voli rusku. Šta voliš ti čoveče? Osim testa.