aram Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 (edited) Argentinci znaju :) PS: molio bih aram sa malim a ubuduce :) Edited December 31, 2016 by aram
Ras Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Kačamak, začinjen prženim prazilukom i belim sirom i paradajz.
ivy Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 (edited) pms cia puding sa kokosovim mlekom,kakaom,rumom,zacinom za medenjake i puterom od kikirikija Edited January 3, 2017 by ivy
boshoku Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 kupio doner kod bajlonija, mrzi me s bakćem sa spremanjem standardno solidan
maheem Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće. Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske
Frank Pembleton Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ostalo bujona od čorbe 5.dan pa se zakuvala ukusna supica i malo modifikovao cezar salatu od gordona remzija - osnova dresinga mi je bila gorča zbog senfa od očekivane pa sam je popravio medom. Ispalo sve pizdary. Fantastičan kombo hrskavog ajzberga, gril ukusa slannnice i krutona i nežnog grila pilećih grudi u bogvskom dresingu. Ovo će se praviti češće. Od novogodišnje trpeze ostalo još malo sarme a mislio sam da će se mnogo toga baciti. Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske Bacio si rusku?Oooo ti zli covece...
Razzmatazz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne.
Lancia Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Napravio sam novu turu ruske salate. Krkala se pita (s mesom), friška tura sarme i pravio sam zapečene palačinke. Poslednja tura princes krofni je platila danak pre podne. taman za omanje africko pleme.
Bujodrag Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Doduše morao sam baciti znatnu količinu ruske Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče.
boshoku Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 drugu turu ćevapa s kajmakom, 5 kom - prvih pet jedva pojo stari se
nisam ja Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Nije je ni trebalo praviti, u startu. Gubljenje vremena i traćenje resursa, što se mene tiče. Ne voli pasulj, ne voli rusku. Šta voliš ti čoveče? Osim testa.
Recommended Posts