Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

To

Dobro, dobićeš još

E sad ja neću... ;-)

Menjam za veliku bocu Srirache ! I to plaćam i pdv!

• Replies 20.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

Fikrete, od koga kupuješ? Od pokojnog Jove kod žene mu?

Idem južnije subotom po mlijeko i sir, već par godina. Uzimo sam u gradu od one žene iz Vrbanje, bar tako joj piše na tezgi. Bolji mi ovi, povremeno mi naprave i par komada začinjenih bijelim lukom, malo tvrđi bude i dobar je za izrendati po mnogo čemu.

Edited by fikret selimbašić

• Author
617cac0204dc398f1d899f59e03ca50f.jpg

Je l' ta stela prehajpovana?   :unsure:

Mis'im, ja sam na topiku Pivo pokazao svoje domete

• Author

Dobra je stela ako voliš malo slađe pivo. Dobro ide uz ovako nešto dimljeno, opak kontrast

Kontam onda da mi se ne bi mnogo svidelo al ni da bi mi smetalo. Nemam nepce za to. Meni je bitno da ga ima dovoljno da može da se dugo pijucka, ništa više.

I, naravno, da ima slike lepih žena na etiketi  ^_^

Tebi bi se dopao koelsch, lagano, pitko, ko vodu da pijes... A case samo stizu, kelner donosi i ne pita, sve dok ne stavis podmetac preko case. Uske visoke ravne case od 0,2l, da se ne greje.

Nema lepih zena na etiketi, al zato ima pripitih svuda oko tebe.

Edited by aram

ne: tzv. suva rana: talijanska salama finocchiona, baskijski sir ossau iraty, cherry paradajzicici + ladna rizlinga

@aram

Nije meni toliko do količine glede alkohola, nego ja stalno nešto pijuckam, vodu, sokove, multivita mutogene. 

E, tim tempom, pivo je u kafani jeftinije od kokakole.

A i zdravije

Edited by Bujodrag

Pa i nisam mislio na kolicinu, koliko na pitkost :)

Sendvaja pa na pavanjac

993db5b320f41f10e90854ff3264cbfb.jpg

Pa i nisam mislio na kolicinu, koliko na pitkost :)

OK. Opet sam ispao glup u društvu :)

• Author
26fd2a7ef65008d6bad7a6671acafda1.jpg

Napravila, ponosna, meki ko dusa pigs in the blanket sa remuladom :). Malo da se obelezi i ovaj nevernicki Xmas. :piggy:

CAM01296.jpg

Supa od junetine i curetine,krmenadle filovane jabukama,cufte.....

7pkOnoM.jpg0Uuvr9t.jpg8YAURZV.jpg