Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

@duda

ekeke, pa vidis da maxa kaze da su neugledne krmenadle :lolol:

Posted

Ekeke ja to namerno tako jer znam neke koji ne vole da vide ove sjajne komade belog

Posted

Joj kolko me zbunjuju strani nazivi i nasi. Je l ima neko dobar link sa mapama svinjceta i goveceta sa svim mogucim nazivima da jednom za svagda naucim

rozbratna-krmendala

biftek-file

Posted

te koje su bez tih vidljivih belih žilica, i koje izgledaju kompaktne a ne rastresite, su obična slama i đon  :fantom:

Posted

te koje su bez tih vidljivih belih žilica, i koje izgledaju kompaktne a ne rastresite, su obična slama i đon  :fantom:

+1

to podvale onu laznu, belu pecenicu, to se samo sprci ako ga ne kuvas satima.

Posted

+1

to podvale onu laznu, belu pecenicu, to se samo sprci ako ga ne kuvas satima.

ma zavisi i od govečeta

gledala sam baš rozbratne, ali to nema veze sa ovima o kojima pričamo

a narod kupuje, nema pojma jbt

evo recimo moj kum, mator čovek, a nema veze blage, on samo posno mese jede, šta da mu radiš, neće shvatiti dok je živ

Posted

tako sam i ja dok sam bio klinac i tinejdzer, skidao svaki koncic masnoce. posle doslo iz dupeta :lol:

Posted

tako sam i ja dok sam bio klinac i tinejdzer, skidao svaki koncic masnoce. posle doslo iz dupeta :lol:

pa da, to je tipično za klince, verovatno  smo svi bili takvi  :D

Posted (edited)

Grilovano povrce.

Odlicna investicija u kontakt gril sa 3 polozaja :) (otvoren, zatvoren i zatvoren sa otprilike 2 cm prostora izmedju ploca)

Prvo grilovao u otvorenom polozaju pa ga u radu zatvorio da dokusurim papriku.

Edited by katamaran
Posted

Vidi se 1 iskustvo

+1

Posted

bas niceg nije bilo u kuci za dorucak pa skuvala tutkalo od griza i zobenih i mleka i kondenzovanog mleka. jos jedno dostignuce u nizu mojih nijevaznasustinavaznajeforma obroka.

dy3rcy.jpg

Posted

eh. vas dvojica i ne znate šta valja  ;)

a vidim da ste i dobre fotke odabrali

meni mesar još sa vrata odmahuje da nema ramsteke za mene, ako nisu ovakvi prošarani sa belim žilicama masnoće

Samo da pojasnim, to sto zoves zilice masnoce ustvari nisu zilice.Strucno se zove marmoriranost ili marmoracija mesa a znaci da je meso tj.muslulatura prozeta finim masnim tkivom.

Posted

Samo da pojasnim, to sto zoves zilice masnoce ustvari nisu zilice.Strucno se zove marmoriranost ili marmoracija mesa a znaci da je meso tj.muslulatura prozeta finim masnim tkivom.

Pa da i ima izgled kao mermer, ali čini baš suprotno da meso ne bude "kameno" ;-) .