aram Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 @duda ekeke, pa vidis da maxa kaze da su neugledne krmenadle
maheem Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 Ekeke ja to namerno tako jer znam neke koji ne vole da vide ove sjajne komade belog
renne Posted December 21, 2016 Author Posted December 21, 2016 Joj kolko me zbunjuju strani nazivi i nasi. Je l ima neko dobar link sa mapama svinjceta i goveceta sa svim mogucim nazivima da jednom za svagda naucim rozbratna-krmendala biftek-file
duda Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 te koje su bez tih vidljivih belih žilica, i koje izgledaju kompaktne a ne rastresite, su obična slama i đon
aram Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 te koje su bez tih vidljivih belih žilica, i koje izgledaju kompaktne a ne rastresite, su obična slama i đon +1 to podvale onu laznu, belu pecenicu, to se samo sprci ako ga ne kuvas satima.
duda Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 +1 to podvale onu laznu, belu pecenicu, to se samo sprci ako ga ne kuvas satima. ma zavisi i od govečeta gledala sam baš rozbratne, ali to nema veze sa ovima o kojima pričamo a narod kupuje, nema pojma jbt evo recimo moj kum, mator čovek, a nema veze blage, on samo posno mese jede, šta da mu radiš, neće shvatiti dok je živ
aram Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 tako sam i ja dok sam bio klinac i tinejdzer, skidao svaki koncic masnoce. posle doslo iz dupeta
duda Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 tako sam i ja dok sam bio klinac i tinejdzer, skidao svaki koncic masnoce. posle doslo iz dupeta pa da, to je tipično za klince, verovatno smo svi bili takvi :D
katamaran Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 (edited) Grilovano povrce. Odlicna investicija u kontakt gril sa 3 polozaja :) (otvoren, zatvoren i zatvoren sa otprilike 2 cm prostora izmedju ploca) Prvo grilovao u otvorenom polozaju pa ga u radu zatvorio da dokusurim papriku. Edited December 21, 2016 by katamaran
Bujodrag Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 te koje su bez tih vidljivih belih žilica, i koje izgledaju kompaktne a ne rastresite, su obična slama i đon Vidi se 1 iskustvo +1
cmrlj Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 bas niceg nije bilo u kuci za dorucak pa skuvala tutkalo od griza i zobenih i mleka i kondenzovanog mleka. jos jedno dostignuce u nizu mojih nijevaznasustinavaznajeforma obroka.
Haralampije Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 eh. vas dvojica i ne znate šta valja ;) a vidim da ste i dobre fotke odabrali meni mesar još sa vrata odmahuje da nema ramsteke za mene, ako nisu ovakvi prošarani sa belim žilicama masnoće Samo da pojasnim, to sto zoves zilice masnoce ustvari nisu zilice.Strucno se zove marmoriranost ili marmoracija mesa a znaci da je meso tj.muslulatura prozeta finim masnim tkivom.
Frank Pembleton Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Samo da pojasnim, to sto zoves zilice masnoce ustvari nisu zilice.Strucno se zove marmoriranost ili marmoracija mesa a znaci da je meso tj.muslulatura prozeta finim masnim tkivom.Pa da i ima izgled kao mermer, ali čini baš suprotno da meso ne bude "kameno" ;-) .
Recommended Posts