Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

energetsku salatu

Suvi vrat, crveni kupus, kukuruz, crveni luk, bejbi spanać, rukola, paprika, šargarepa, pečurke, kikiriki

bila super sveza oko 21h a sad je nenormalno gorka

Posted (edited)

jbt, ja svako malo u opisima vina na engleskom naletim na lemon curd i pojma nisam imao šta je. sve žamišljam neki krambl, neko prhko testo,  koje miriše na koru limuna

to je zato što sam indiferentan prema pudingastim slatkišima

Edited by banatjanin
Posted (edited)

nije to slatkis, ne jede se samostalno (osim kad kopas kasikom iz tegle ko ja :D). to je puter krem od limuna, moze u kolace, palacinke, preko keksa, u zobene, u tartove, sa slagom, divno je.

kod nas ima u maksiju ovaj za 300 dinara. kupi, probaj.  

IMG_201603241008381458794318.jpg

Edited by darling
Posted

a ako na tvom otocicu ima neprskanog limuna, ti mozes i da skuvas domaci lemon krd :)

Posted (edited)

Dourucak u 14:20

2ebd791bcf4a9faecdf932279164d19e.jpg

majstore!

a onda kad zgrizneš jaje, ono žumance iscuri pa natopi hleb i onu slaninicu ispod koja krcka... joj. tako i ja, kad dopustim sebi.

rovito žumance je jedna od najboljih stvari koje čovek može sam se bi da pripremi

mislim da bi doslovno mogao da progutam bilo šta, samo da je na njemu rovito jaje

Edited by banatjanin
Posted

ovakvo jaje, pa još ako je pečeno na masti, to je čist greh, slažem se

teško mogu da nađem nešto što mi toliko prija

Posted

joj przeno je na masnom tiganju posle slanine :D

da, i ja sam veliki fan rovitog zumanca, bilo da je kuvano ili peceno. nesto najcudnije na svetu mi je sto postoje ljudi koji vise vole belance od zumanceta :unsure:

uh sto sam sad dobru rozbratnu pojeo. ukus loja i mesa je :Hail: izgledale dobro na oko pa reko ajd da probam bez puno ocekivanja. samo biber i so.

lupio sam rozbratna a zapravo i ne znam sta sam jeo. neugledne snicle, ko krmenadle bez kostiju s jedne strane debela linija loja, s druge crveno ko sa slike.

Posted (edited)

?

e000020a.jpg

ili

croppedimage800600-8.jpg

enivej, entrecote ili rumpsteak, prakticno isto, samo zavisi od nacina secenja, meni omiljen deo goveceta :)

Edited by aram
Posted

eh. vas dvojica i ne znate šta valja  ;)

a vidim da ste i dobre fotke odabrali

meni mesar još sa vrata odmahuje da nema ramsteke za mene, ako nisu ovakvi prošarani sa belim žilicama masnoće

Posted

Joj kolko me zbunjuju strani nazivi i nasi. Je l ima neko dobar link sa mapama svinjceta i goveceta sa svim mogucim nazivima da jednom za svagda naucim