nezvanova Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 najkorisnije je presno, ali moze i u corbici da se nadje sa ostalim povrckama, samo kratko kuvano (kao karfiol i brokoli npr.) takodje, moze i potaz corbica, sa krompirom, lukom, i ostalim povrckama po zelji (grasak, bundeva, brokoli ...pojedinacno ili sve zbuckano) a moze i sirovo, da ga grickas, a i kao salata. meni najbolje sa cveklom, sargarepom, celerom, jabukom pa sve to bzzzz u secku, i onda samo zacinis muljem, jabukovim ili limunom, blukom i persunom. inace, sad ga verovatno ima na bg pijacama, kod nas ih takodje ima, a ima i u maxiju, pakovano, odlicna je i ta...
banatjanin Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 a ima i u maxiju, pakovano, odlicna je i ta... ima u maksiju, ali je bolja u univeru. neka druga fela, veće i manje kvrgavo korenje, lakše se čisti
nezvanova Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 e, a ja mislim da je ta fela sad stigla u nas maksi :-) bas sam primetila da su, kao sto si relkao i za univerove, vece i da se mnogo lakse ciste :-) na pijacam su najgore sto se toga tice, obicno neke pidzave i bas nezgodne za obradu. a u nasem univeru imaju samo vozarove, i te bile manje, ali meni univer daleko, uglavnom pazarim u maksiju koji mi je na putu do kuce...
aram Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Ja čičoke najvolem pečene u rerni, ne ljuštim, samo dobro operem.
nisam ja Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=277&page=342&do=findComment&comment=3753011
darling Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 najela sam se pola tegle lemon krda. ne znam sta mi je to trebalo u zivotu.
Lancia Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 najela sam se pola tegle lemon krda. ne znam sta mi je to trebalo u zivotu. sta ti je to?
Dagmar Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 kao stado lubenica više kao čopor paradajiza
Recommended Posts