February 8, 201312 yr Author pa dobro, da joj neku "nežnost", baš kao i dobar sir. NE: rezanci sa sirom zapečeni u rerni
February 8, 201312 yr pa dobro, da joj neku "nežnost", baš kao i dobar sir. NE: rezanci sa sirom zapečeni u rerniil' je muckalica, il' je Renne gej.
February 8, 201312 yr pastrmka je car.paprikas je fe no me na lan. dodje mi da procedim tecnost iz njega i da je pijem iz solje kolko je ukusna.nije mi dobro, prejeo sam se ko krme.Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2
February 9, 201312 yr Probaću ja to još par puta, samo četvrt mere, pošto samo ja jedem. Ostali su i dalje u fazonu "greota banana". +1jedino ok je sto se brzo sprema, sve ostalo je gnjac i bljak. imao sam utisak da ce biti dobro kad sam video gotovu masu i kad je ispustilo prvi miris iz rerne. kasnije je sve izgledalo na utrobu raskomadanog pecenog dazdevnjaka koji se prejeo banana, zobi i suvog voca. bog da mu dusu prosti.Cmrljo, dodjes mi pivo a Aram gajbu. Edited February 9, 201312 yr by Lancia
February 9, 201312 yr i pastrmka je car, a i pastrmajlija je isto car.a ja kolace ne jedem, tako da neam poima kakvi su, samo prenosim tudje ocene :bee:ali pivo moze :)
February 9, 201312 yr ti treba da zivis ovde kod mene na ostrvu, to je osnovna domorodacka hrana. krkaju ga sa moho sosom. super je, samo gore creva od toga i prdi se naveliko. zato nije losa obicna slana zaprska. mmm.