darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) nemoj slucajno da se zeznes i kupis sobni bajs. on stvarno nicemu ne sluzi. ja bih volela da me neko tako premeri, bas sam radoznala koliko ima sala, a koliko misica. Edited December 6, 2016 by darling
Lancia Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 nemoj slucajno da se zeznes i kupis sobni bajs. on stvarno nicemu ne sluzi. sto ne valja? ja bih volela da me neko tako premeri, bas sam radoznala koliko ima sala, a koliko misica.
darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 pa ne sluzi nicemu, ljudi ga kupe puni entuzijazma, vrte par dana, sve su u fazonu da ce biti jednostavno voziti uz teve, al nikad ne ispadne tako. sobni bajs je najdosadnija aktivnost na svetu. posle par dana postane skupi drzac nosene odece, i tako sluzi dok se ne odlucis da ga sklonis u podrum il da se resis bede i poklonis ga nekom. ko ga isto tako docekuje s puno ocekivanja sad kad sednem na bajs... ne pricam napamet, ja sam jedna od tih sto je dobila bajs i poslala ga dalje. opet trolujemo jedenje. jedem keks.
Lancia Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 a okej, ja reko do bajsa je. jedu se cvarci. uvalila mi baba na pijaci puno tvrdih kora, nadam se da me nece skupo kostati.
Prokleto Djubre Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Postoji odeca koja nije skroz prljava a nosena je jedan dan recimo. Ne mozes da je vratis u ormar a nije bas ni za pranje. Tu odlicno ulece sobni bajs, bolji i od stolice a cisci od poda. Salu nastranu, moze dobro da se iskombinuje ako gledas tv i vozas ;)
darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 moje iskustvo je da ako si na bajsu il na traci i mozes da se koncentrises na tv umesto da se boris za zivot, onda nesto ne radis dobro, odnosno aktivnost nema puno smisla. moras biti potpuno u tome. a to vrtenje pedala radi vrtenja pedala blah. ajmo na kardio i teretanu, sta cemo u kujni :D
Prokleto Djubre Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Bitno je da gledas nesto jako glupo i onda je sve ok. Ja tako radim i bez bicikla.
nezvanova Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 pre nego sto odem na kardio i teretanu, samo da kazem da jedem corbu od rize i spanaca, sa lukom i limunom i Rio mare grilovanu skusu sa maslinovim uljem, sa mladim lukom i ajzberg salatom...(ove nedelje jos jedem kao i inace sto jedem, kako bi mi ona korigovala realni jelovnik, a ne i ja sad da smanjim, ona smanji pa sta ce mi onda ostati :-)
darling Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 ma kako ti s ovim jelovnikom nakucas kalorije viska nije mi jasno. ja jedem cokoladu i pecene lesnike.
ivy Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) bogte nezvanova ala malo trosis..meni 1400kal bazalni metabolizam da prstom ne mrdnem a jedem tazin sa piletinom,prazilukom,limunom i kuminom Edited December 6, 2016 by ivy
nezvanova Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 bogte nezvanova ala malo trosis..meni 1400kal bazalni metabolizam da prstom ne mrdnem a jedem tazin sa piletinom,prazilukom,limunom i kuminom ma da...i moja drugarica bila u zbunu totalnom zbog toga...em jako, jako malo trosim, em i ne jedem nesto narocito puno (sad, mogla bih da izbegnem dodavanje lanenovog i cia semenja i kostunjavih plodova dok mrsavim, ali, ali.... ) ne znamo odakle da pocnemo :-)
I*m with the pilots Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) A kako vi izmerite koliko kalorija unesete uopste? Razumem npr. da znate koliko kalorija ima parce hleba jer pise na pakovanju ali za sve ostalo sta nije pakovano, kako sa tim? //it's karfiol time kod nas Edited December 6, 2016 by I*m with the pilots
ivy Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 ja ne racunam..jednom sam kao htela da racunam i nasla neke sajtove sa racunaljkama ali tu nema pola hrane koju ja jedem,na stranim sajtovima ima previse njihovog tresa u ponudi..pa sam odustala..meni to ionako nije bitno,ja imam isto kila vec godinama od kad sam nasla Nacin :D
I*m with the pilots Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Nemam ni ja zelju da pocnem da racunam (imam osecaj da svakako unesem preko 2K dnevno) ali me prosto zanima kako to ljudi rade, jer je onima, koji broje, bitno da li je nesto 50, 100 ili 150 kalorija a toliku preciznost neces dobiti ako pogledas koliko u proseku ima kilo graska, ne? Verujem da ne moze kaloricnost slanine tek tako da se izmeri jer je svaka..drukcija?
Prokleto Djubre Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Pa to je i razlog sto ljudima koji bas pomno prate na kraju dijeta postane prilicno jednolicna. Proseci se uzimaju, pa se racuna da nece bas biti taj kaloricniji grasak i kaloricnija slanina nego ce da se izjednaci na vecem broju namirnica. Isto vazi i za konzervirane stvari i one iz supermarket pakovanja. Uzimas sta pise i kontas da tih 5-10 posto sto moraju da pogrese nije uvek u istom smeru. Muka je sa kuvanim jelima, jer ne znam kakav matematicar treba da budes da bi sabrao gulas, cili ili sarmu. Tu uzmes neke proseke i znas da nisi ni blizu i onda se nerviras. Naravno, na kraju ti bude pun kurac svega pa se svedes na neko zeleno povrce, za koje te bas briga koliko si promasio jer ucestvuje sa 1% u ukupnom broju. Drugo - neki UH, rizu naucis napamet tako da znas da li je 150 ili 170 grama u tanjiru :D, hleb isto tako i jedes samo najbanalnije. Na kraju osnova obroka, protein, bude nesto iz svetog trougla piletina/junetina/tuna. Tu vec znas dovoljno precizno, jedino junetina ume da bude masnija ili suvlja, ali iskusni i to znaju da ocene sa procentima. Nakon par meseci pogledas tanjir i ubadas ga u 10% i bez vage.
Recommended Posts