ivy Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 za mršanje kalorijska restrikcija za opšte zdravlje raznovrsna hrana i suplementi
ivy Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 sto sam napravila prosoto sa povrcem,komoracem,malo ljutkast,sa baharat mesavinom zacina mmmmm
ivy Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) aahhaa..bla.. Edited December 5, 2016 by ivy
Haralampije Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Skarpina na leso,riza,tartufi u ulju.Sve zaliveno muljem koje je cedila nevina dalmatinska devojacka noga.Radovanovic chardonney pride
darling Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 da mi je da vidim te noge koje cede ulje iz masline
Haralampije Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 (edited) da mi je da vidim te noge koje cede ulje iz masline pesnicka finesa, inace su dalmatinke nogate, moja ujna nosi 41 :P Edited December 5, 2016 by Haralampije
Prokleto Djubre Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ima u toj sintagmi jedna nerealnija slika
Indy Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 da mi je da vidim te noge koje cede ulje iz masline
nezvanova Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 ............. ja bas ovih dana zakazala pregled kod drugarice koja je nacelnica na VMA, nutricionist i doktor med. nauka, jer i pored toga sto ne koristim rafinirana ulja, mleka, mlecne masti, mesa itd... kud sam se i petljala u stvari koje nisu za zajebanciju :-) mislim, treba podneti sve te rezultate merenja, sve procene koliko i gde ima viska, koliko skidati kilograma, kako itd... dakle, da, bila kod drugarice, koja je resila da me skroz premeri i izanalizira, tako da sam se pred njom i mojom dobrom drugaricom (a obe su iste istacke kao kad su isle u srednju skolu, jos pride visoke i atletski tipovi) skidala, gledali me, premeravali na aparatima, visina, tezina, struk i sve to :-) ne smem da kazem koliko imam viska i cega, ali sve u svemu po proceni i masine i drmr drugarice treba da skinem 5 kg, ot toga 8 masti a tri da predje u misice... ne znam da li mi je sve ovo trebalo, cak i ako uspem da se sredim malo, vrlo brzo cu se vratiti na staro, tako sam i dobila ovih 6 kg viska - svake godine sam u leto, avgusta septembra dobijala 2 kg, kada sam isla na odmor i kada se nisam striktno pridrzavala mog nacina ishrane, ali me sad sramota da odustanem. treba ovu nedelju da belezim sta jedem pa ce mi ona posle toga dati korekciju ishrane, jer ja po njima trosim 1200 kalorija dnevno, a da bih smrsala trebala bih da unosim 900 kalorija dnevno sto je bas malo, pa mi je povecala na 1090 kal... sto se tice holesterola, posto su mi dobri trigliceridi i LDL hol, ona kaze da je to stvar genetike, da je to ta neka mediteranska struktura koja i nema kardiovaskularnih problema iako imamo povecan holesterol. no, ipak je rekla da odem na kolor dopler pa da to i potvrdimo... sve u svemu, mozda mi zaista nije sve to trebalo, sad cu morati da pazarim sobni bais (mada sam imala negde ideju da bih to mogla da uvedem, ali sad je to gotovo xaxaxa), jos da dodam pola kile na one moje tegice sa kojima radim ruke svako vece, a i moracu da smanjim unos kalorija bas pred praznike itd... :-)
Recommended Posts