Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Ma naravno. No je meni mnogo lepše kad treniram i jedem nego kad ne treniram i ne jedem.

I meni je tako. Samo pominjem jer je jako cesta zabluda da vezbanje nesto ozbiljno utice na kolicinu sala. To ne da nije tacno, nego je istina skroz suprotna i kad se mere ljudi na duzi period dodje se do zakljucka da trening uopste ne utice na to koliko je neko debeo. Samo hrana i nista vise. "You can't outrun a bad diet" i oko toga vise niko nema spora.

A trening snage je jedna predivna aktivnost koja ima smisla i sama za sebe, kao sto je imanje kondicije zdravo i dobro. Samo ne treba ocekivati da se smrsa od tih aktivnosti.

https://www.theguardian.com/science/2016/jan/28/study-reveals-that-exercise-alone-wont-cause-weight-loss

Posted

pomfrit od celera i holandez sos 

i jos pumpkin pie mufina

Posted

I meni je tako. Samo pominjem jer je jako cesta zabluda da vezbanje nesto ozbiljno utice na kolicinu sala. To ne da nije tacno, nego je istina skroz suprotna i kad se mere ljudi na duzi period dodje se do zakljucka da trening uopste ne utice na to koliko je neko debeo. Samo hrana i nista vise. "You can't outrun a bad diet" i oko toga vise niko nema spora.

A trening snage je jedna predivna aktivnost koja ima smisla i sama za sebe, kao sto je imanje kondicije zdravo i dobro. Samo ne treba ocekivati da se smrsa od tih aktivnosti.

ma naravno... mene isto iznervira kad savetuju ljudima vezbanje kao sredstvo za mrsavljenje... pa da je to tako ne bi nekada ana ivanovic, serena miler, brojne druge sportasice koje bas imaju masnog tkiva, bile takve da je ''linija'' stvar vezbi. pa nije, vec ishrana i to uglavnom (izvini ajvi ali ne moze 3000 kalorija najkvalitetnije slanine i masti uticati da covek smrsa, ni po kojoj logici :-)

Posted

Jedan moj ortak kaze - cela teretana zavisi od toga kako uradis vezbe kasikom :D

Posted (edited)

ovo je zrelo za šta se dešava na kom topiku. 

banat: u jbte al sam debo ispo na slici, bušim kašiku. 

nisam ja: jebeš kašiku moraš se i znojit.

draga: i znojit i bušit.

đubro: znojenje je za druge stvari, bušenje najvažnije. 

ajvi: ne: kanta masti kašikom, neprobušenom. 

nezva: da je vežbanje dobro ne bi serena bila onolka. 

neko: hitler je bio vegetarijanac. 

radoje fakin domanović 2k

Edited by nisam ja
Posted (edited)

... 

Edited by nisam ja
Posted

ovo je zrelo za šta se dešava na kom topiku. 

banat: u jbte al sam debo ispo na slici, bušim kašiku. 

nisam ja: jebeš kašiku moraš se i znojit.

draga: i znojit i bušit.

đubro: znojenje je za druge stvari, bušenje najvažnije. 

ajvi: ne: kanta masti kašikom, neprobušenom. 

nezva: da je vežbanje dobro ne bi serena bila onolka. 

neko: hitler je bio vegetarijanac. 

radoje fakin domanović 2k

TRENERI IH MRZE (VIDEO) :D

Posted

ne zna ajvi vise nista ni o cemu  :fantom:

ne, ja se slazem sa tobom da je bitno koje namirnice unosis, i narocito je bitno kad hoces da smrsas da jedes vise proteina i izbegavas ugljene hidrate. ali bitno je bome i koliko kalorija ukupno unosis. takodje je i cinjenica da se mnogo manje pojede npr. slanine i cvaraka kada se sve to jede bez hleba, a pogotovo bez vruceg hleba (iako mozda i nije mnogo veca kalorijska razlika sa ugljenim hidratima).  ja bas ovih dana zakazala pregled kod drugarice koja je nacelnica na VMA, nutricionist i doktor med. nauka, jer i pored toga sto ne koristim rafinirana ulja, mleka, mlecne masti, mesa itd... imam sve vreme povisen holesterol i visak masnog tkiva. zbog moje boljke, ja inace koristim i cimet i jabukovo sirce i ovas (sve sto inace preporucuju za holesterol) i vezbam i hodam (istina, sve to umereno). ali jedem mnogo vise ugljenih hidrata, istina ''dobrih'' - iz celih zrna, vocki, nekih povrcki...na tome mi se zasniva ishrana, uostalom. jedem i kostunjavo voce i lanene i cija semenke i riblje ulje svakog dana, ali nista to ne pomaze. lek koji koristim (koji ekstremno snizava estrogen) u kombu sa mojom ishranom i mojom genetskom struktorom daje visak holesterola, masti i mali visak kilograma. plus artritis. tako da sam resila, iako je sve to mozda i najmanja briga kada smo ja i moja bolest u pitanju, da se ipak posavetujem sa tom drmr drugaricom. istina, imam ja i sestru koja je takodje neki drmr kardiolog u kameniici i u novom sadu privatno vodi kliniku dr grifin, ali nesto nemam poverenja u njih sto se tice sireg pogleda na bolesti i ishranu, mislim da su se oni specijalizovali samo za te kardivaskularne probleme i da se bas ne mogu pouzdati u njih kad su znanja i iskustva o ishrani onkoloskih bolesnika u pitanju...

tako da ajvi, pici ti tvoje, dok god ne prepoprucujes svima da te slede, sve je OK. ja ti cak i zavidim ;-)

Posted

ne znam da li ste primetili da je vec ooodavno govorim tiho i nosim psa sa sobom  :fantom:

Posted

..i mećeš ksantan u jadne ćufte

:-D izvini, jace od mene

@nezvanova - pojedem manje slaninice bez 'leba!? hau jes nou, to ne postoji

Pošto sam krenuo u redukciju stihijski, bez plana, danas sam ukupno pojeo: dva parčeta tonusa i čašu jogurta, jednu jabuku, nekoliko presnih čičoka, par kockica masnog sira i, popodne, jedan omanji tartar biftek, sa pola parčeta prepečenog tosta. Ovo zadnje mi se namestilo zbog posla, ali s obzirom na to da sam danas boravio u tri vinarije i dva restorana, mislim da sam odlično prošao.

Narednih dana pravim održiv plan, od sutra trening. Cilj mi je da ponovo obučem omiljenu belu košulju i da sednem, a da mi se dugmad ne raziđu

Posted

Idi kod Jorge....

....shit has hit the fan...

Posted

zantan :fantom:

napravis account na loseit.com i brojis kalorijice.

Posted

..i mećeš ksantan u jadne ćufte

:-D izvini, jace od mene

ali ni to ne bi trebalo nikog da tangira ali avaj..

Posted

za mršanje kalorijska restrikcija

za opšte zdravlje raznovrsna hrana i suplementi

:fantom: