mammy two shoes Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 i ja se odjavljujem. našli mi šećer. sad zaista moram na dijetu.
nisam ja Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Kur moj dijeta. Mislim u cilju mršavljenja. Ok da izbaciš nešto da bi sredio krv, ali za mršavljenje samo trening.
mammy two shoes Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 fizička aktivnost na prazan burag. možda ću na kraju i to zavoleti.
Indy Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Da, jedes samo mast, zakrecis vene lepo i resis sve probleme ocas posla.
darling Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 mozda da ne trolujemo one koji upravo jedu :)
mammy two shoes Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 sigurna sam da neću gladovati. znam šta treba raditi i kako. ali nema više poguzluka i gurmanluka. letos sam pojela teleću glavušu i naumakala se moče vrućom lepinjom. zasladila se baklavom i sve zalila bozom. sledeća će pasti u narednom petogodišnjem planu.
Indy Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 mozda da ne trolujemo one koji upravo jedu :) Ja upravo jedem, znaci da trolujem samog sebe.
darling Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 (edited) ah, sori, onda ti mozes :) ja samo pijem kafu i svako slovo koje postujem grize mi savest. @ mammy a ovo s telecom glavom je za postovanje :D kako si se osecala posle tog obroka? Edited December 2, 2016 by darling
mammy two shoes Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 odlično. veliko društvo, lep i emotivan susret posle dvadesetak godina na neobično lepom mestu. dobro raspoloženje, smeh, sećanja...izuzetno mi je prijalo i nisam imala nikakve neugodne senzacije.
darling Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 e bzvz :D dobro, to je bila izuzetna prilika, ne racuna se da su ti to prehrambene navike. kad treba podrska za dijetu, tu sam.
ivy Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 pa mozes i sada jesti telecu glavu samo bez lepinje a sa puuuno salate i bez ostatka tog obroka ja sad jedem moje pumkin pie mafine sa kokosovim brasnom
Prokleto Djubre Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Kur moj dijeta. Mislim u cilju mršavljenja. Ok da izbaciš nešto da bi sredio krv, ali za mršavljenje samo trening. Realnost je potpuno obrnuta i to je merljivo i mereno.
nisam ja Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Ma naravno. No je meni mnogo lepše kad treniram i jedem nego kad ne treniram i ne jedem.
Recommended Posts