December 2, 20168 yr Kur moj dijeta. Mislim u cilju mršavljenja. Ok da izbaciš nešto da bi sredio krv, ali za mršavljenje samo trening.
December 2, 20168 yr sigurna sam da neću gladovati. znam šta treba raditi i kako. ali nema više poguzluka i gurmanluka. letos sam pojela teleću glavušu i naumakala se moče vrućom lepinjom. zasladila se baklavom i sve zalila bozom. sledeća će pasti u narednom petogodišnjem planu.
December 2, 20168 yr mozda da ne trolujemo one koji upravo jedu :) Ja upravo jedem, znaci da trolujem samog sebe.
December 2, 20168 yr ah, sori, onda ti mozes :) ja samo pijem kafu i svako slovo koje postujem grize mi savest. @ mammy a ovo s telecom glavom je za postovanje :D kako si se osecala posle tog obroka? Edited December 2, 20168 yr by darling
December 2, 20168 yr odlično. veliko društvo, lep i emotivan susret posle dvadesetak godina na neobično lepom mestu. dobro raspoloženje, smeh, sećanja...izuzetno mi je prijalo i nisam imala nikakve neugodne senzacije.
December 2, 20168 yr e bzvz :D dobro, to je bila izuzetna prilika, ne racuna se da su ti to prehrambene navike. kad treba podrska za dijetu, tu sam.
December 2, 20168 yr pa mozes i sada jesti telecu glavu samo bez lepinje a sa puuuno salate i bez ostatka tog obroka ja sad jedem moje pumkin pie mafine sa kokosovim brasnom
December 2, 20168 yr Kur moj dijeta. Mislim u cilju mršavljenja. Ok da izbaciš nešto da bi sredio krv, ali za mršavljenje samo trening. Realnost je potpuno obrnuta i to je merljivo i mereno.
December 2, 20168 yr Ma naravno. No je meni mnogo lepše kad treniram i jedem nego kad ne treniram i ne jedem.