February 7, 201312 yr Najgora je ugljenisana kobasicato je dimljena kobasica, ruku na srce. rostiljska.
February 8, 201312 yr nekad nije lose ostati u kuci bez (skoro) icega pa doziveti otkrovenje da avokado i kiseli kupus imaju sasvim skladnu aktivnu-miroljubivu koegzistenciju. Sacu da patentiram salatu 'FC Nantes'
February 8, 201312 yr Ehej, stigao scentrifuga! Nestrpljivo čekamo na fotografije iz kuhinje i trpezarije. Edited February 8, 201312 yr by halloween
February 8, 201312 yr da li bi jeli ovo?pojela bih svo meso i luk, senf uz kobasicu, ono crveno ako je kečap ne bih ako je ajvar bih, a testo bih jela pa dokle stignem
February 8, 201312 yr Ehej, stigao scentrifuga! Nestrpljivo čekamo na fotografije iz kuhinje i trpezarije. sa spektakularnih 38m2 zivotnog prostora to bi pre bila 'dvorana za obedovanje'. Bice fotki negde u martu.aprilu kada sam na rasporedu za nove bahanlije.re-prokelja: ja odnedavno poceo da ga pecem u rerni. uzduzno prepolovljeni, 30-ak miniuta sa muljem, malo soli, bibera, 5 min. pred kraj brusnice i orasi ili pine-nuts pa na kraju parmezan. skroz drugi ukus - spoljni listovi malo nagore ali ima ko voli.
February 8, 201312 yr spoljni listovi malo nagore ali ima ko voli.pa to pricam, tek kad tako nagori, to je ono pravo :)
February 8, 201312 yr ne znam da li je to za sram, ali ja sam muckalicu prvi put liznula sad oko novaka u dijagonali i bas mi je too much. :D nisam je ja narucila, ali jesam uzela dobar deo. provaljujem da bi se vecini ljudi svidela, ali ja to ne volim tako nabudzeno da ima svega.Da si bar mućkalicu probala u nekoj ljudskoj kafančini bego u nekom fenseraju!Послато са U8815 користећи Тапаток 2
February 8, 201312 yr maudau, pa zar ne jedeš mućkalicu sa sirom, kravljim, starim, ili barem pavlakom?Pavlakom? Reci mi da se zajebavas.