yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Najgora je ugljenisana kobasicato je dimljena kobasica, ruku na srce. rostiljska.
centrifuga Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 nekad nije lose ostati u kuci bez (skoro) icega pa doziveti otkrovenje da avokado i kiseli kupus imaju sasvim skladnu aktivnu-miroljubivu koegzistenciju. Sacu da patentiram salatu 'FC Nantes'
halloween Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Ehej, stigao scentrifuga! Nestrpljivo čekamo na fotografije iz kuhinje i trpezarije. Edited February 8, 2013 by halloween
Amelija Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 da li bi jeli ovo?pojela bih svo meso i luk, senf uz kobasicu, ono crveno ako je kečap ne bih ako je ajvar bih, a testo bih jela pa dokle stignem
Lancia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 :) bas sam komentarisao gdzi koliko kit pojede ovih prdavaca
centrifuga Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ehej, stigao scentrifuga! Nestrpljivo čekamo na fotografije iz kuhinje i trpezarije. sa spektakularnih 38m2 zivotnog prostora to bi pre bila 'dvorana za obedovanje'. Bice fotki negde u martu.aprilu kada sam na rasporedu za nove bahanlije.re-prokelja: ja odnedavno poceo da ga pecem u rerni. uzduzno prepolovljeni, 30-ak miniuta sa muljem, malo soli, bibera, 5 min. pred kraj brusnice i orasi ili pine-nuts pa na kraju parmezan. skroz drugi ukus - spoljni listovi malo nagore ali ima ko voli.
aram Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 spoljni listovi malo nagore ali ima ko voli.pa to pricam, tek kad tako nagori, to je ono pravo :)
Frank Pembleton Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ne znam da li je to za sram, ali ja sam muckalicu prvi put liznula sad oko novaka u dijagonali i bas mi je too much. :D nisam je ja narucila, ali jesam uzela dobar deo. provaljujem da bi se vecini ljudi svidela, ali ja to ne volim tako nabudzeno da ima svega.Da si bar mućkalicu probala u nekoj ljudskoj kafančini bego u nekom fenseraju!Послато са U8815 користећи Тапаток 2
dig_chohano Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 maudau, pa zar ne jedeš mućkalicu sa sirom, kravljim, starim, ili barem pavlakom?Pavlakom? Reci mi da se zajebavas.
renne Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Ne, zašto?Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
dig_chohano Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Pa ono, ubije sve što valja kod mućke, oladi je, razljuti i razblaži.
Recommended Posts