Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

• Author

Džiha pileća i satrica

Palačinke.

upravo spremiosavrseni ribeye odrescic.! angus, lepo odlezao, dva prsta debeo, zlatno zuto oko mascobe usred i lepo mermeran. izvadio iz frizidera pre jedno sat i po, turio krompirice u rernu, kad su bili skoro gotovi, bacio odrescic na tucani tiganj par minuta sa svake strane na puteru i uz to bacio cen bluka, samo izlupao. uz to zelenu salatu i rujnoga vina. otvorio bocu bordoa oko trojke a imam i ono sokocalo sto kroz njega sipas vino da prodise. mljac. dezert mi ne pada na pamet. greota da kvarim utisak.

• Author

Najs

da znas. nisam dugo, bas sam se uzeleo. 

Jabuke u slafroku sa javorovim sirupom odozgo :). Vruce.

ne:

ajme.

upravo spremiosavrseni ribeye odrescic.! angus, lepo odlezao, dva prsta debeo, zlatno zuto oko mascobe usred i lepo mermeran. izvadio iz frizidera pre jedno sat i po, turio krompirice u rernu, kad su bili skoro gotovi, bacio odrescic na tucani tiganj par minuta sa svake strane na puteru i uz to bacio cen bluka, samo izlupao. uz to zelenu salatu i rujnoga vina. otvorio bocu bordoa oko trojke a imam i ono sokocalo sto kroz njega sipas vino da prodise. mljac. dezert mi ne pada na pamet. greota da kvarim utisak.

Jel meso onako, da se raspada ili onako "divljački" da se zarone očnjaci?

E ove nedelje nabavljam tučani tiganj dosta je bilo zajebancije!

Jel meso onako, da se raspada ili onako "divljački" da se zarone očnjaci?

E ove nedelje nabavljam tučani tiganj dosta je bilo zajebancije!

raspada ozgo al moraju i ocnjaci da rade u sredini. jedino tako valja. 

raspada ozgo al moraju i ocnjaci da rade u sredini. jedino tako valja.

????

Baba ganush sa domacim tahinijem i lepinjama iz Metro picerije (jos bolje nego pita hleb a na taj su fazon)

6124.gif

Ispade mnogo lepsi nego sa kupovnim tahinijem.

Ispalo mi je malo patlidzana dok sam pravio a moj macor je to uredno pojeo :)

be39d77935a19f9355b152ebe7e77595.jpg

Bogovski ispalo ko i uvek

• Author

Domaći

9cce72dfc879c01f2dc6c7cab3935b51.jpg

osFnuyj.jpg