adam Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 upravo spremiosavrseni ribeye odrescic.! angus, lepo odlezao, dva prsta debeo, zlatno zuto oko mascobe usred i lepo mermeran. izvadio iz frizidera pre jedno sat i po, turio krompirice u rernu, kad su bili skoro gotovi, bacio odrescic na tucani tiganj par minuta sa svake strane na puteru i uz to bacio cen bluka, samo izlupao. uz to zelenu salatu i rujnoga vina. otvorio bocu bordoa oko trojke a imam i ono sokocalo sto kroz njega sipas vino da prodise. mljac. dezert mi ne pada na pamet. greota da kvarim utisak.
hansolo Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Jabuke u slafroku sa javorovim sirupom odozgo :). Vruce.
Frank Pembleton Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 upravo spremiosavrseni ribeye odrescic.! angus, lepo odlezao, dva prsta debeo, zlatno zuto oko mascobe usred i lepo mermeran. izvadio iz frizidera pre jedno sat i po, turio krompirice u rernu, kad su bili skoro gotovi, bacio odrescic na tucani tiganj par minuta sa svake strane na puteru i uz to bacio cen bluka, samo izlupao. uz to zelenu salatu i rujnoga vina. otvorio bocu bordoa oko trojke a imam i ono sokocalo sto kroz njega sipas vino da prodise. mljac. dezert mi ne pada na pamet. greota da kvarim utisak.Jel meso onako, da se raspada ili onako "divljački" da se zarone očnjaci?E ove nedelje nabavljam tučani tiganj dosta je bilo zajebancije!
adam Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Jel meso onako, da se raspada ili onako "divljački" da se zarone očnjaci? E ove nedelje nabavljam tučani tiganj dosta je bilo zajebancije! raspada ozgo al moraju i ocnjaci da rade u sredini. jedino tako valja.
Frank Pembleton Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 raspada ozgo al moraju i ocnjaci da rade u sredini. jedino tako valja.????
katamaran Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Baba ganush sa domacim tahinijem i lepinjama iz Metro picerije (jos bolje nego pita hleb a na taj su fazon) Ispade mnogo lepsi nego sa kupovnim tahinijem. Ispalo mi je malo patlidzana dok sam pravio a moj macor je to uredno pojeo :)
Recommended Posts