November 13, 20168 yr izvini cmrlj, ne bih da te progonim, al' molim te napisi sta je to i kako se pravi...ovo cak i meni lici da je fantasticno :-) /koja moram tako nesto da jedem, a samo mogu da sanjam cvarke, vruca leba, slaninice i reforme, tjah/ ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci.
November 14, 20168 yr ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci. :-) hvala cmrlj, ovo bas super zvuci! mada cu morati fritatu malo da modifikujem posto ni jaja ne jedem... no, snaci cu se, bas sam se izvestila u modifikovanju recepata po ''mojoj meri''
November 16, 20168 yr pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D
November 16, 20168 yr pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D dete, jes udata ti?
November 16, 20168 yr pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D Joj, siroti Bosanci