Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

izvini cmrlj, ne bih da te progonim, al' molim te napisi sta je to i kako se pravi...ovo cak i meni lici da je fantasticno :-) /koja moram tako nesto da jedem, a samo mogu da sanjam cvarke, vruca leba, slaninice i reforme, tjah/

ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je  :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci. 

Posted

ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je  :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci. 

:-) hvala cmrlj, ovo bas super zvuci! mada cu morati fritatu malo da modifikujem posto ni jaja ne jedem... no, snaci cu se, bas sam se izvestila u modifikovanju recepata po ''mojoj meri'' 

Posted (edited)

pwm

1193voj.jpg

cisto da prebacim

Edited by aram
Posted

pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D

Posted

pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D

dete, jes udata ti? :lol:

Posted

Joj, siroti Bosanci