cmrlj Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 izvini cmrlj, ne bih da te progonim, al' molim te napisi sta je to i kako se pravi...ovo cak i meni lici da je fantasticno :-) /koja moram tako nesto da jedem, a samo mogu da sanjam cvarke, vruca leba, slaninice i reforme, tjah/ ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci.
nezvanova Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 ne proganjas, sve znas da ocenis sa slike, jeste, valjalo je :D imam i ja izvesne restrikcije pa se dovijam. s leve strane je izmisljena fritata u koju je islo ono sto sam imala: tri male tikvice, izrendane, posoljene i iscedjene, 4 jaja umucena mikserom, veza blitve (samo lisce), persun i svezi origano, so, biber, maslinovo ulje, feta sir. sve u tepsiju pa u rernu, 200 stepeni tridesetak minuta. vrlo je ukusno. salata sargarepa i cvekla, mulje, aceto i so, dodala bih ja i rukolu, al je nije bilo pri ruci. :-) hvala cmrlj, ovo bas super zvuci! mada cu morati fritatu malo da modifikujem posto ni jaja ne jedem... no, snaci cu se, bas sam se izvestila u modifikovanju recepata po ''mojoj meri''
aram Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 (edited) pwm cisto da prebacim Edited November 16, 2016 by aram
darling Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D
aram Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D dete, jes udata ti?
Bujodrag Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 pa, ljudi, moj burek iz tiganja sa sirom, sta vam je. al nije da ga nisam doktorirala :D Joj, siroti Bosanci
Recommended Posts