November 13, 20168 yr izvini cmrlj, ne bih da te progonim, al' molim te napisi sta je to i kako se pravi...ovo cak i meni lici da je fantasticno :-) /koja moram tako nesto da jedem, a samo mogu da sanjam cvarke, vruca leba, slaninice i reforme, tjah/
November 13, 20168 yr Slatki krompir sweet potato Aha, OK, znam slatki krompir, ne znam da ga zovemo i batat.
November 13, 20168 yr Na sta lici taj pire od batata? Nije valjda ko neki slatkis? Edited November 13, 20168 yr by katamaran
November 13, 20168 yr @ katamaran zato ga uvek mesam sa krompirom pa nije jos nova godina :( sto da ne, kad vole Komsomolci u kuci Edited November 13, 20168 yr by Haralampije
November 13, 20168 yr Meni je manje sladak sladak krompir od bundeve, mislim da ide odlično uz meso, pogotovo isečen na kriške i ispečen.
November 13, 20168 yr Kad vec pominjete slatko-slanu kombinaciju ja danas pilece belo fino uvaljao u med i susam sa soja sosom. Ubijanje.
November 13, 20168 yr a kako ti izgleda? Moracu da ga probam jedared al cisto sumnjam da ce mi se svideti. Kad vec pominjete slatko-slanu kombinaciju ja danas pilece belo fino uvaljao u med i susam sa soja sosom. Ubijanje. Kod kineza se jos nisam zeznuo sa takvim kombinacijama. Uz ljuta jela najvolem carsku piletinu i piletinu sa ananasom btw dobrodosao bi recept za ovo sto neki nasi kinezi (chaos pre svega) zovu carska piletina Edited November 13, 20168 yr by katamaran