adam Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Pravi i Bajro drago mi je da jos neko pravi pristojan sudzuk. ono sto je do mene dolazilo mimo brajlovica bas je bilo jako lose - mekano, tanje nego sto bi trebalo, nezgrapna potkovica, nedovoljno suseno... bas nije valjalo. jedino za brajlovica znam da je uvek dobar. kad to dobijem, onako vakumirano, odmah mi srce zaigra.
banatjanin Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 bio kod (rekao bih) vrlo izvornih kineza - supa s svinjskim rebarcima i kiselim kineskim kupusom - svinjske usi u aspiku (naredjane jedne preko drugih, pa secene popreko - vrlo dekorativno) - piletina urolana u skembice ova zadnja dva pakleno ljuta, jos uvek mi je jezik utrnut ushi iznenadjujuce dobre, mada su vise da se dele u vecem drustvu, malo dosade nakon 5-6 zalogaja supa i skembici izvanredni gde to?
nezvanova Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 napravila modifikovanu, onu skajovu pitu od sa prazilukom, spanacem i kozijim sirom u koju sam dodala sem prosa i malo susamovog brasna. jos stavila i kisele vode, kozije surutke, namocene samlevene semenke lana u mlakoj vodi umesto jaja, soli, a odozgo susama i semenki bundeve i to je bilo to. imala i kozijeg jogurta tako da je kombo ispao savrsen. cak mogu reci da je bolja i od proje :-)
Tihajeza Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Gulaš od leblebija sa teletinom i kuskusom.
aram Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 slane buttermilk scones sa sirom, vlascem i kajenskim biberom
renne Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 A šta ćeš :) Velja pomagao da ne samujem :)
adam Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 A šta ćeš :) Velja pomagao da ne samujem :) nista ja, samo zavidim. :) a velja se pokazao - pomaze prijatelju u nevolji.
Frank Pembleton Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 (edited) S taman su počeli... ....shit has hit the fan... Edited November 10, 2016 by Frank Pembleton
hansolo Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 U odbranu soseva /precanski korpus, backi regiment/ ... pecena pacetina, /ili onako domaca podebela piletina/, peceni mladi krompir i sos od visanja je najbolji prolecni rucak. tacka.
Recommended Posts