Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Pravi i Bajro

drago mi je da jos neko pravi pristojan sudzuk. ono sto je do mene dolazilo mimo brajlovica bas je bilo jako lose - mekano, tanje nego sto bi trebalo, nezgrapna potkovica, nedovoljno suseno... bas nije valjalo. jedino za brajlovica znam da je uvek dobar. kad to dobijem, onako vakumirano, odmah mi srce zaigra. 

• Replies 21.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

bio kod (rekao bih) vrlo izvornih kineza

- supa s svinjskim rebarcima i kiselim kineskim kupusom 

- svinjske usi u aspiku (naredjane jedne preko drugih, pa secene popreko - vrlo dekorativno)

- piletina urolana u skembice

ova zadnja dva pakleno ljuta, jos uvek mi je jezik utrnut

ushi iznenadjujuce dobre, mada su vise da se dele u vecem drustvu, malo dosade nakon 5-6 zalogaja

supa i skembici izvanredni

gde to?

napravila modifikovanu, onu skajovu pitu od sa prazilukom, spanacem i kozijim sirom u koju sam dodala sem prosa i malo susamovog brasna. jos stavila i kisele vode, kozije surutke, namocene samlevene semenke lana u mlakoj vodi umesto jaja, soli, a odozgo susama i semenki bundeve i to je bilo to. imala i kozijeg jogurta tako da je kombo ispao savrsen. cak mogu reci da je bolja i od proje :-)

Gulaš od leblebija sa teletinom i kuskusom.

slane buttermilk scones sa sirom, vlascem i kajenskim biberom

• Author
c59f983baf211c798721f67a67fdcd93.jpg
  • Author
6219ac3a171adfea5072ba0c9abbbdce.jpg

c59f983baf211c798721f67a67fdcd93.jpg

6219ac3a171adfea5072ba0c9abbbdce.jpg

kad nema macke... 

• Author

A šta ćeš :)

Velja pomagao da ne samujem :)

A šta ćeš :)

Velja pomagao da ne samujem :)

nista ja, samo zavidim.  :) 

a velja se pokazao - pomaze prijatelju u nevolji.  :lolol:

S taman su počeli...

....shit has hit the fan...

Edited by Frank Pembleton

U odbranu soseva /precanski korpus, backi regiment/ ... pecena pacetina, /ili onako domaca podebela piletina/, peceni mladi krompir i sos od visanja je najbolji prolecni rucak. tacka. 

gde to?

nazalost nije u srbiji

(berlin)

vidi se i jedna ozenjena ruchica ^_^

• Author
3e72924fcc3c13ff11d1603a85820e33.jpg