Vapad Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) Jeo sam picu sa slaninom i piletinom, ali sa mešanim mesom ne.Pazi, da je pica sa ćevapima i kobasicom, i da je luk pečen sa njom onda možda i bih, probao makar, ali ovako ni to.@ivy: hm, rum, da da. Hoću, hvala. Edited February 7, 2013 by Vapad
henrik larsson Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Fali majoneza, pavlake i onog dodatnog mek sosića. Kapiram da si mogao da pričekaš još koji minut Je l rekao Vasa?
Dagmar Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Meni se baš sviđa što luk nije pečen. Ovako je pica samo poslužila za prezentaciju, recimo da je umesto hleba uz roštilj forma hleba ispod roštilja.
cmrlj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) @vapadpojacaj kostunjavo voce, i mozes da ubacis spekulas zacin: cimet, karanfilic, djumbir, muskatni orah, kardamom(amelija n?) zajedno, ili bilo koju kombinaciju ovih. verovatno bi neka varijanta tog kolaca trpela i crni biber.@vasaovo jelo bi sigurno bilo hit u srbiji, pomutilo bi slavu buckove pice sa govedjom salatom. Edited February 7, 2013 by cmrlj
Vapad Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Kardamom preko kardamon kod nashttp://en.wikipedia.org/wiki/Cardamomhttp://www.biosvet.rs/detaljnije.php?id=301Ma probaću svašta, jako je jednostavno i brzo, i dalje mislim da je med dobar pravac.Uzgredbudirečeno, nekako mi ta pica po svemu vuče na naš proizvod :)
cmrlj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 rizoto sa tikvicama i kozjim sirom.Uploaded with ImageShack.us
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ali mucena maslinka na pici, definicija usamljenosti
wall Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 rizoto sa tikvicama i kozjim sirom.Uploaded with ImageShack.us Nikako da skontam zašto sve posipaš Nes kafom...
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ostaci od preksinoc.... dosta gadno, lepo na sliki
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 nema tu sta da se povraca, samo je preklopis po precniku i udri. ioanako me uvek nerviralo sto tortilje nisu lepo zapecene i hruskave.
renne Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
yolo Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 mene na toj slici vise jebe to sto se golub posro na picu u obliku senfa
Recommended Posts