Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Jeo sam picu sa slaninom i piletinom, ali sa mešanim mesom ne.Pazi, da je pica sa ćevapima i kobasicom, i da je luk pečen sa njom onda možda i bih, probao makar, ali ovako ni to.@ivy: hm, rum, da da. Hoću, hvala.

Edited by Vapad
Posted

Fali majoneza, pavlake i onog dodatnog mek sosića. Kapiram da si mogao da pričekaš još koji minut Je l rekao Vasa?

Posted

Meni se baš sviđa što luk nije pečen. Ovako je pica samo poslužila za prezentaciju, recimo da je umesto hleba uz roštilj forma hleba ispod roštilja.

Posted (edited)

@vapadpojacaj kostunjavo voce, i mozes da ubacis spekulas zacin: cimet, karanfilic, djumbir, muskatni orah, kardamom(amelija n?) zajedno, ili bilo koju kombinaciju ovih. verovatno bi neka varijanta tog kolaca trpela i crni biber.@vasaovo jelo bi sigurno bilo hit u srbiji, pomutilo bi slavu buckove pice sa govedjom salatom.

Edited by cmrlj
Posted

Kardamom preko kardamon kod nashttp://en.wikipedia.org/wiki/Cardamomhttp://www.biosvet.rs/detaljnije.php?id=301Ma probaću svašta, jako je jednostavno i brzo, i dalje mislim da je med dobar pravac.Uzgredbudirečeno, nekako mi ta pica po svemu vuče na naš proizvod :)

Posted

ali mucena maslinka na pici, definicija usamljenosti :lolol:

Posted
rizoto sa tikvicama i kozjim sirom.rizoto.jpgUploaded with ImageShack.us
Nikako da skontam zašto sve posipaš Nes kafom...
Posted

ostaci od preksinoc.... dosta gadno, lepo na slikiimg1872up.jpg

Posted

nema tu sta da se povraca, samo je preklopis po precniku i udri. ioanako me uvek nerviralo sto tortilje nisu lepo zapecene i hruskave.

Posted

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

mene na toj slici vise jebe to sto se golub posro na picu u obliku senfa