October 16, 20168 yr kreposna juha od poriluka,bukovaca i sampinjona + lembeci butic + krumpjeri Edited October 16, 20168 yr by Haralampije
October 17, 20168 yr Author a to znači da ima ubosni ? u kojim marketima ? Konzum i Bingo Imao i u Belamionixu, danas provereno
October 17, 20168 yr Imao i u Belamionixu, danas provereno za taj nisam nikad čula :o @ivy, kako spremaš taj karamelizovani karfiol ?
October 17, 20168 yr @ivy, kako spremaš taj karamelizovani karfiol ? kratko sam ga blansirala(5min u kljucaloj i slanoj vodi) ocedila pa izrucila u podmazan pleh,prelila sam mesavinom malo maslinovog ulja i limunovog soka,posolila i pekla u rerni dok nije porumeneo :P ako je potrebno malo promesati i preliti tecnoscu iz pleha
October 17, 20168 yr pljeske ( oslic,c luk, b luk, mrkva, celer, jaje) То волим.Твоје изгледају бајно! :0.6:
October 17, 20168 yr То волим.Твоје изгледају бајно! :0.6: pa da, a ukusnije i jeftinije (kad ih sam napravis) od onih kupovnih "stapica" jedno 53 puta
October 18, 20168 yr данас је све шарено...шарени пилав од свег поврћа које се нашло у фрижидеру и шарена салата (целер, цвекла, шаргарепа, јабука, лимун, павлака)